Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miskolcról vonattal kell...

Miskolcról vonattal kell mennem pestre, de ugye csak egy darabig megy, onnan busszal tovább. Hogyan, mennyi idő?

Figyelt kérdés
Kismama vagyok,egy vizsgálatra kell majd mennem,11re kellene fent lennem a GOKI-ba,Haller u.29.Miskolcról megyek,azt hiszem hatvanig jár a vonat.Onnan milyen időközönként indulnak a buszok,és mennyi idő még busszal eljutok pestig?Sajnos rosszul vagyok a buszon ha sokat kell menni.Es hol rak le majd?Onnan hogyan jutok el pontosan a Haller utcába?Sajnos nem vagyok jártas pesten.
2019. márc. 12. 13:35
 1/7 anonim ***** válasza:

www.elvira.hu

Még ezt is tudja!

Kíváncsiságból megnéztem, milyen lehetőségeket ad holnapra Miskolc-Tiszai és Budapest-Keleti között. A vonatpótló buszokat is szépen hozza, ott van az indulási időpontjuk, kiszámolható a menetidejük is. Az IC-k pótlóbuszai 75 perc alatt jutnak el Hatvanból a Keletihez, a Verseny utcában, a pályaudvar mellett van a megállójuk. A gyors- és sebesvonatok esetében csak Hatvan és Pécel között jár a pótlóbusz, a Keletibe tehát vonattal érkezel meg, a vonatpótló busz menetideje csak 37 perc. Ajánlom az alábbi közleményt:

[link]

A Budapesten belüli utazást a BKK Futárral tudod megtervezni, ez ismeri a Keletit és a GOKI-t is, nekem tervezett rá útvonalat a 24-es villamossal.

2019. márc. 12. 13:59
 2/7 anonim ***** válasza:

Ha a Tiszairól 7:29 órakor indulsz, 10:08-ra vagy Budapesten, a Keleti pályaudvar melletti Verseny utcában. Hatvanban az állomás előtti térről indulnak a buszok, 15 perces átszállás után. A busz menetideje 1:15 óra.

A Verseny utcából sétálj at a Baross téren, tehát a pályaudvart kerülve a Festetics utcába, ahonnan a 24-és villamossal éred el a Haller utcában lévo Balázs Béla utca nevű megállót.

Javaslom azonban, hogy ha fontos ez a vizsgakat, indulj egy vonattal korábban Miskolcról.

2019. márc. 12. 14:00
 3/7 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm!

Fontos igen nagyon ez a vizsgálat, mindenképp majd úgy csinálom hogy mindenféle késést belekalkulálok inkább.2het múlva kell mennem,csak addig minden lehetőséget alaposan megnézek,ne előtte kelljen.

2019. márc. 12. 16:44
 4/7 anonim ***** válasza:
Jó, akkor nézd meg újra a menetrendet, mert kis mértékben változik hamarosan.
2019. márc. 13. 09:22
 5/7 A kérdező kommentje:
Persze,azt mindenképp 🙂
2019. márc. 13. 10:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Miskolcról hatvanba 69 perc alatt jutsz el, tehát, ha mondjuk a 6:29-essel mész, akkor 7:38-kor vagy Hatvanban, itt a 3. vágányon áll meg a vonat. Fogod magad, elindulsz az aluljáró felé(általában szeret sokáig kihúzni a vonat), ami nagy valószínűséggel jobb oldalra lesz tőled. A lépcsőn leérve jobbra kell fordulnod(az állomás felé) és itt teljesen végig mész egyenesen. Ott a nagy ajtón kilépve bsuzokat fogsz látni, amik előtt vagy tömegek lesznek, vagy legalább fel lesz nyitva az oldalcsomagtartó és a vasúti jegyellenőrök várni fognak, akiknek a "Pótjegy"-et kell majd felmutatnod.

A busz hivatalosan 7:53-kor indul, de a valóságban amint megtelt egy busz, úgy indul, ha kell hamarabb is. Nem is feltétlen muszáj 75 percesnek lennie az útnak, nekem volt már 50 perces is, de átlagban olyan 55-65 perces az út. Hivatalosan a Verseny utcában fog lerakni téged, de nekem volt már rá példa, hogy a Thököly úton a buszmegállóban tett le.

A Haller utcát neten megnéztem(ebben te is tájékozódj kérlek), elvileg a Keleti mellől induló 24-es villamos útvonalába esik. Ez, ha a Verseny utcából indulsz, akkor úgy néz ki, hogy visszafelé elindulsz, a parkoló felé. A keletiben le mész az aluljáróba és ott a Kerepesi út irányában jössz ki, és ott mindjárt azt aluljáró mellett indul(Google Streer Viewon láthatod). Illetve ezzel kapcsolatban ajánlom a 'BKK Futár' nevű appot, sokat tud segíteni egy nem pestinek(is).

Visszafelé meg ugyan ez, csak fordítva. A busz hivatalosan óra:55-kor indul, de bármelyikre felszállhatsz, mindegyik Hatvanba megy és mindegyik megállás nélkül, itt is úgy indul, ahogy megtelik. Ugyanúgy pótjegyet megnézik felszálláskor. Visszafelé hivatalosan 65 perc a menetidő, ha jól emlékszem, ez forgalom függő, ha nincs nagy forgalom, akkor itt is kiérhetsz olyan 50-60 perc körül.

A vonat szintén a 3. vágányról fog indulni majd, ami ugyanúgy óra:38-kor fog beérkezni és egyből fel is lehet rá szállni és óra:17-kor fog indulni.

Annyit mondanék még, hogy egyébként 300 Ft lenne a Helyjegy, de most ingyenes. És Március 18-tól 10-10 perccel csökken a buszozás, tehát nem 65 és 75 perc lesz, hanem 55 és 65.

Remélem segítettem, ha valami nem világos, akkor megpróbálok még segíteni. :)

2019. márc. 14. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Hu,nagyon köszönöm ezt a részletes leírást,meg hogy időt szántál rá egyáltalán,nagyon nagy segítség!🙂
2019. márc. 15. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!