Mi történik ha emelő hátfalas autót vezetek megállít a hatóság és kérik mutassam mit szállítok, de nincs okj-s vizsgám, hogy kezelhessem a hátfalat?
Figyelt kérdés
Rutin ellenőrzés, én csak viszem ából bébe a szekeret, nem tudom megmutatni nekik, hogy mi van a raktérbe mert hivatalosan nem kezelhetem azt a nagyon összetett emelőgépet.2019. márc. 10. 10:59
1/3 anonim válasza:
Nem te rakodtál. Ha ezt még a szállító levélre is ráírod, nem tud veled mit kezdeni.
2/3 anonim válasza:
Kell lennie rá érvényes vizsgádnak,vagy az autóban egy kísérő személynek érvényes vizsgával.Ha egyik sem áll fenn,akkor nem vezetheted.Feltételezhető ,hogy baleset,vagy közúti ellenőrzéskor sem tudnád veszélyhelyzet okozása nélkül kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!