Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 6 év után vezetés?

6 év után vezetés?

Figyelt kérdés

6 éve van meg a jogosítványom és azóta nem volt lehetőségen vezetni. 2-3-szor ismerős autóját vezethettem rövidebb távon.

Most sikerül végre autót vennem és bevallom izgulok milyen lesz ennyi év után előszőr. Sőt, így hogy senki sem lesz mellettem.

Valaki volt ilyen helyzetben esetleg?

Hamar belejött és érezte az autót?

2019. márc. 4. 13:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Menj el egy eldugodtabb helyre gyakorolni és első pár normális vezetésnél legyen valaki melletted. Én megcsináltam a jogsit és utána 3 évig nem vezettem.
2019. márc. 4. 13:34
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagy nehezen megszereztem a jogosítványt, utána 3 hónapig nem vezettem. Először azt se tudtam hol vagyok, kellett pár hét mire egészen belejöttem, de Pesten belül még most is kerülöm az autózást.
2019. márc. 4. 13:50
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Lehet venni órákat jogsival is, nem annyira gáz, mint az összekuporgatott pénzedből vett autód ripityára törni.
2019. márc. 4. 14:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Az autó kezelését hamar meglehet szokni, a kresz tudásod viszont fel kell frissítsd. Ha van egy kresz könyved, ami friss, olvasd el párszor alaposan, és nem lesz gond
2019. márc. 6. 08:41
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Igen, a kressz könyvemet már elővettem :) Ha nálam lesz az autó egy jó ideig csak ismerőssel vezetek mindenképp és amíg nem megy jól a kocsi kezelése addig nem is akarok egyedül.

2019. márc. 6. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!