Jogosítványhoz orvosi alkalmassági vizsgálatot csak az illetékes körzeti dokinál lehet csinálni vagy más orvosnál is?
Sziasztok vitázók!
Én születésem óta egy idegi rendellenesség miatt a bal szemere teljesen vak vagyok, szép kék és ugyanúgy mozog mint a másik csak éppen a látóideg nem fejlődött ki. Tehát így estem a világra. 12 éve vezetek.... Sőt mondok jobbat! A társaságban van 1 lány aki teljesen színvak. 6 éve vezet intenzíven, a jogsijában van egy bejegyzés miszerint sebesség korlátozás alá vonják 80km/h-val többel nem vezethet. Ennyi. Nem fizettünk le senkit, nem mismarsoltunk. Elmentünk a közlekedésrendészetre, és a közlekedés felügyeletre, kikértük a megfelelő papírokat ez erre vonatkozó szabályozásról, majd az ott foglaltak tudatában jogsit szereztünk. Gondlom az én válaszom is le lesz pontozva.... :) De fontosabb, hogy a kérdező a kérdésére még mindig nem kapott választ, és ezúton kérek elnézést tőle, hogy én sem a választ írtam meg, de kötekedő Jancsi ökörségét nem tudtam szó nélkül hagyni. Egyébként most éppen A korlátlan jogsit csinálom, félszemre. Na erre varrjál gombot! És még csak sebességkorlátozás alá sem fogok esni... Tehát első jogsit megkaptam félszemre, és most az A korlátlant is megkapom félszemre. Ja és ha tud valaki válaszoljon már a kérdezőnek érdemben. Én nem tudok, mert én körzetihez megyek mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!