Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítványhoz orvosi alkalmas...

Jogosítványhoz orvosi alkalmassági vizsgálatot csak az illetékes körzeti dokinál lehet csinálni vagy más orvosnál is?

Figyelt kérdés
Unokahugom bal szemére tompalátó, másik szemére tökéletesen lát, periférikus látása is van. Szeretne jogsit, de nem mer csalni az alkalmasságin, mert a körzeti orvos tudja,h volt a szemével gond. Ezért lenne fontos tudni, hogy más orvoshoz elmehet e a vizsgálatra, mert akkor tudna kicist trükközni...
2010. jún. 30. 21:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%
Most mit beszélsz összevissza? Az előbb még arról volt szó, hogy az kaphat-e jogosítványt aki az egyik szemére vak. Úgy látom nem tudod elfogadni, hogy vesztettél.
2010. júl. 2. 23:07
 12/15 anonim ***** válasza:
Megkerestem neked an jogszabályokat, még orvos válaszol kérdést is kerestem, hagyjál már lógva, te nem vagy képes belenyugodni, hogy nekem van igazam. Nem fogok erőlködni, látom nincs értelme, mivel az intelligenciád nem engedi továbbgondolni a kérdést, megmaradtál a saját elgondolásodnál, és ezt sajnos semmilyen bizonyíték nem képes megváltoztatni.
2010. júl. 3. 12:09
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Hát igen, mert a bizonyítékok engem igazolnak. Na most szépen lepontozom az összes válaszodat. :-)
2010. júl. 3. 12:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Pontozd le, ennyit ér a tudásod. :)
2010. júl. 3. 13:03
 15/15 anonim ***** válasza:

Sziasztok vitázók!

Én születésem óta egy idegi rendellenesség miatt a bal szemere teljesen vak vagyok, szép kék és ugyanúgy mozog mint a másik csak éppen a látóideg nem fejlődött ki. Tehát így estem a világra. 12 éve vezetek.... Sőt mondok jobbat! A társaságban van 1 lány aki teljesen színvak. 6 éve vezet intenzíven, a jogsijában van egy bejegyzés miszerint sebesség korlátozás alá vonják 80km/h-val többel nem vezethet. Ennyi. Nem fizettünk le senkit, nem mismarsoltunk. Elmentünk a közlekedésrendészetre, és a közlekedés felügyeletre, kikértük a megfelelő papírokat ez erre vonatkozó szabályozásról, majd az ott foglaltak tudatában jogsit szereztünk. Gondlom az én válaszom is le lesz pontozva.... :) De fontosabb, hogy a kérdező a kérdésére még mindig nem kapott választ, és ezúton kérek elnézést tőle, hogy én sem a választ írtam meg, de kötekedő Jancsi ökörségét nem tudtam szó nélkül hagyni. Egyébként most éppen A korlátlan jogsit csinálom, félszemre. Na erre varrjál gombot! És még csak sebességkorlátozás alá sem fogok esni... Tehát első jogsit megkaptam félszemre, és most az A korlátlant is megkapom félszemre. Ja és ha tud valaki válaszoljon már a kérdezőnek érdemben. Én nem tudok, mert én körzetihez megyek mindig.

2011. szept. 27. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!