Van hasonló "beszélő GPS" a családotokban?
Nekem a szüleim ha elutaznak mindig én megyek értük, van,hogy Telekocsival jönnek, van hogy tömegközlekedés, ritkán repülő, és szinte mindig én megyek értük.
4 évet taxiztam, 10 évig furgonoztam Budapesten, és ma is szinte mindennap járom a város utcáit.
Ennek ellenére a szüleim kivétel nélkül mindig elkezdik magyarázni a telefonba, hogy hová kell mennem, hol fordulok le, milyen út, néha lekaparom az arcom mire befejezik.
Pedig a legtöbb kerületben az utolsó poros kis utca nevét is tudom, de simán elmagyarázzák merre van Ferihegy.
Már ötmilliószor mondtam nekik,hogy tudok mindent, de ha esetleg mégsem bőven elég a cím mert 2019-ben a Waze bárhová elvezet.
Külön szeretem mikor dugó van,az autóban ülnek, és elindítom a Wazet hogy mutasson valami kerülőt ami nincs beállva, és akkor rögtön elsápadnak, hogy jaj merre mész, ne arra menj, ez hosszabb, aztán a végén mindig meglepődnek,hogy milyen hamar hazaértünk.A Waze működését gyakorlatilag lehetetlen megértetni velük.
Igazából idegesítő, de ugyanakkor szórakoztató is, nem tanácsot kérek,hogy mit tegyek ellenük, csupán érdekelne,hogy másnak is van e ilyen rokona,ismerőse, és hogy ki,hogy viseli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!