Büntethető-e a parkolókban (közterület, multik, stb) a szarul beállás?
#10: az autó átlósan mindig hosszabb, mint hosszában. Alap geometria :D
Ha meg nem tudsz ráfordulni 1 menetben, akkor Y-ozol egyet, vagy eleve tolatva állsz be.
"az autó átlósan mindig hosszabb, mint hosszában"
Ezt magyarázd már el légy szíves valami ábra alapján, mert az istennek nem értem, hogy mire gondolsz.
12-es! A megjegyzésednek mi köze van a válaszomhoz? És a kérdéshez?
Hosszú, mondjuk 9 személyes kocsi. Nem a ráfordulással van a baj, hanem azzal, hogy hosszú és ha derékszögben áll be, akkor kilóg a vége. Ferdén állva nem lóg ki, de másfél-két helyet foglal el.
#14: akkor igazából kb. keresztben kell beállnia, 3 helyet foglalva. gondolom nem szoktál ilyet vezetni.
ha csak ferdén állsz be egy helyre, jobban kilóg, mintha egyenesen álltál volna.
most ráértem ugyhogy lerajzoltam mire gondolok, mondjuk egy 6m hosszú Sprinterrel így néz ki a "ferde" parkolás.
A kék vonalat azért húztam, hogy lásd mennyire lóg ki szabályosan
Nem, nem állnék meg, a következő sorban is lesz hely, gyalogolok 20 m-rel többet. Ennyi erővel, ha előtted átmegy valaki a piroson, te is átmész, aki meg közben zöldet kapott keresztben, az oldja meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!