Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » KRESZ vizsga nektek hanyadjára...

KRESZ vizsga nektek hanyadjára sikerült?

Figyelt kérdés
Néhány nap múlva lesz a KRESZ vizsgám, és kicsit aggódom, hogy nem megyek át. A tesztjeimen zömmel a 65 pontos határon táncolok, +/- néhány pont. Szerintetek gáz lenne ha megbuknék?

2019. jan. 5. 21:42
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
71%
Vizsga nélkül sokan vezetnek! Ők nem tettek fel ilyen kérdést.
2019. aug. 27. 18:26
 22/29 anonim válasza:
Na sikerült?
2020. jan. 8. 10:00
 23/29 A kérdező kommentje:
Igen, sikerült elsőre.
2020. jan. 8. 10:04
 24/29 anonim válasza:

De jó. Én is most megyek majd. De csak elkezdeni. Milyen nehéz volt? Mennyit gyakoroltal rá?

Illetve izgulós vagy? Bocsi a sok kérdés miatt.😅

2020. jan. 8. 13:09
 25/29 A kérdező kommentje:
Kaptuk az oktatótól ezt a 30 órás tesztet, na ennek a felét használtam el, de sikerült. Direkt hagytam belőle, ha esetleg megbukok, tudjak majd még gyakorolni. Neked is ezt javaslom. Talán valami 68 pontom lett. Könyvet is hozzáolvasgattam, de azt azért nem vittem túlzásba, de azért majd nézegesd azt is. Nekem a vizsgán sok olyan kérdés volt, ami visszaköszönt a tesztekről, ezért is mehettem át részben. Viszont arra készülj fel, hogy forgalomban ez másképp fog működni. Oké, a vizsgán is 1 perced van egy kérdésre, számol az óra, de sajnos a valóságban nincs ennyi. GYorsan kellene dönteni. Vagyis hát inkább dönts lassan, minthogy valami nagyot hibázz, szard le ha kicsit feltartod a forgalmat. Nekem sajnos nincs önbizalmam, így hiába lett meg elsőre minden, 2-3 hetente ha autóba ülök, és akkoris csak nagyon rövidtávokra, ismert útszakaszokon.
2020. jan. 8. 13:33
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Tanulni könnyvből, vagy az online tananyagból kell, nem a teszteken totózva... megfelelő felkészülés után a KRESZ vizsga csak egy könnyed felmérő,bott nincs semmi meglepetés.

A gyakorlatban alkalmazni a szabalyokat, már komolyabbb lecke lesz.

2020. jan. 8. 13:47
 27/29 A kérdező kommentje:
Jó, de azért az nem úgy működik, hogy fogom a 300 oldalas könyvet, és megtanulon. Hacsak nem vagy zseni, nem fog rád ragadni minden belőle. És rohadtul időigényes. Az egy dolog, hogy elolvasod, de az nem jelenti azt , hogy meg is jegyzed, még ha vannak logikus dolgok is. Nagyon is kell a teszt, de igen, ha a könyvet egyáltalán nem használod, úgy sem lehet.
2020. jan. 8. 16:46
 28/29 anonim válasza:

4. alkalommal mentem át. Folyamatosan 60-64 pont között teljesítettem, már rohadtul elegem volt, minden barátnőm átment első-másodikra, nagyon nagy pofonokat kaptam abban az időszakban, tökmindegy mennyit készültem, sehogy sem mentem át. Már úgy voltam vele, hogy lesz@rom, nem kell jogsi, jó lesz a BKK bérlet továbbra is. A legjobb barátnőm miatt mentem el még egyszer, és elmondtam mindenkinek h utoljára indulok ennek neki, soha többé ha nem sikerül. Bumm, ahogy nem stresszeltem és elengedtem azt a részét, hogy úgyis megbukok, átmentem 70 ponttal. Tényleg nem mentem többet vizsgázni mert ugye nem kellett:D

Mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy ne fossatok, ne stresszeljetek, ha nem megy elsőre ne úgy fogjátok fel, hogy "najó feladom", hanem úgy, hogy elmentetek, megnéztétek milyen, majd másodjára megy. Felesleges azzal gyötörni magatokat, hogy "úgyse sikerül, hülye vagyok ehhez". Tapasztalat.

2021. febr. 15. 13:26
 29/29 Alex Fly ***** válasza:

@27: persze kogy nem úgy működik. A KRESZgnek van 66 paragrafusa (plusz a függelékek). Ennek legalább a negyede téged nem érint. Akad pár, ami amúgy is tudsz, minden tanulás nélkül. És vannak benne redundanciák is.

Szóval a végén legrosszabb esetben neg kell tanulnod 35 paragrafust a 100%-hoz. Ez azért nem olyan eget rengetően nagy mennyiségn főleg hogy van rá egy csomó időd...

2021. febr. 15. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!