KRESZ vizsga nektek hanyadjára sikerült?
De jó. Én is most megyek majd. De csak elkezdeni. Milyen nehéz volt? Mennyit gyakoroltal rá?
Illetve izgulós vagy? Bocsi a sok kérdés miatt.😅
Tanulni könnyvből, vagy az online tananyagból kell, nem a teszteken totózva... megfelelő felkészülés után a KRESZ vizsga csak egy könnyed felmérő,bott nincs semmi meglepetés.
A gyakorlatban alkalmazni a szabalyokat, már komolyabbb lecke lesz.
4. alkalommal mentem át. Folyamatosan 60-64 pont között teljesítettem, már rohadtul elegem volt, minden barátnőm átment első-másodikra, nagyon nagy pofonokat kaptam abban az időszakban, tökmindegy mennyit készültem, sehogy sem mentem át. Már úgy voltam vele, hogy lesz@rom, nem kell jogsi, jó lesz a BKK bérlet továbbra is. A legjobb barátnőm miatt mentem el még egyszer, és elmondtam mindenkinek h utoljára indulok ennek neki, soha többé ha nem sikerül. Bumm, ahogy nem stresszeltem és elengedtem azt a részét, hogy úgyis megbukok, átmentem 70 ponttal. Tényleg nem mentem többet vizsgázni mert ugye nem kellett:D
Mindenkinek azt tudom ajánlani, hogy ne fossatok, ne stresszeljetek, ha nem megy elsőre ne úgy fogjátok fel, hogy "najó feladom", hanem úgy, hogy elmentetek, megnéztétek milyen, majd másodjára megy. Felesleges azzal gyötörni magatokat, hogy "úgyse sikerül, hülye vagyok ehhez". Tapasztalat.
@27: persze kogy nem úgy működik. A KRESZgnek van 66 paragrafusa (plusz a függelékek). Ennek legalább a negyede téged nem érint. Akad pár, ami amúgy is tudsz, minden tanulás nélkül. És vannak benne redundanciák is.
Szóval a végén legrosszabb esetben neg kell tanulnod 35 paragrafust a 100%-hoz. Ez azért nem olyan eget rengetően nagy mennyiségn főleg hogy van rá egy csomó időd...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!