Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Van szóbeli KRESZ vizsga?

Van szóbeli KRESZ vizsga?

Figyelt kérdés
2010. jún. 28. 12:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Elég sok ember megszívná, ha lenne B-s jogsinál szóbeli kresz vizsga:)
2010. júl. 4. 15:24
 12/13 anonim ***** válasza:
Érdekes akkor én hogy is megyek 17.-én SZÓBELI KRESZ vizsgára?? B KATEGÓRIA, igen van Szóbeli, DE csak akkor ha dyslexia,dysgráfia,dyscalculi-ád van ehet olyan papír szükséges, és ahol szóbelizel DIKTAFONNAL FEL VESZIK!, VAGY ha nem vagy Magyar állam polgár. Ehhez hogy Szóba fel mérjék a tudásod mint említettem kell egy olyan papír, meg egy kérelem, majd ezt 1 héten belül el fogadják vagy el utasítják, szakvéleménytől függ. A szóbeli 6000Ft. Remélem segítettem.
2010. júl. 4. 16:22
 13/13 anonim válasza:

szerintem van! mikor "b"re mentem KRESZből 1 srác már 6. vizsgáját csinálta. mikor a vizsgabiztos kihívta megkérdezte:

-Áh Sándor hatodjára is?

-igen

-miért nem kér szóbelit?

-már azon is megbuktam

ennyit erről

szerintem csak akkor kérheted hogyha olyan ....keveset tanultál hogy sokadjára is megbuksz

2010. júl. 6. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!