Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Hogy működik a GPS? Mi kell...

Hogy működik a GPS? Mi kell hozzá?

Figyelt kérdés
Eddig csak telefonban voltak alkalmazások, amikkel navigáltam, de most tervezem, hogy veszek egy rendes GPS készüléket, ám nem tudom hogy működik. Megveszem az eszközt, és utána kell még valamit fizetni? Havidíjas? Vagy csak egyszer megveszem és kész?
2018. dec. 10. 22:22
 1/6 anonim ***** válasza:
41%

Baromság megvenni kivéve ha kamionos vagy de tuti nem vagy az mert akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést. :D

Ezerszer jobb a mobilos GPS, még az Offline is.

Pl. MAPS.ME

Sok mindent jelöl, vagyis szinte mindent: boltokat, parkolókat, benzinkutakat, parkokat, nyilvános wc-t, földutakat, túrista útvonalakat, emlékműveket, barlangokat, kilátókat stb stb stb...

Szóval szerintem tök felesleges GPS-t venni.

Inkább vegyél egy olcsó okostelót és kész.

2018. dec. 10. 22:35
 2/6 Beviz Elek ***** válasza:
49%

Semmi nem kell a gps-hez. Megveszed a kütyüt, rajta van a program és lehet menni.

Ahogy #1 is írta, lehet használni a mapsot, stb, de én körültekintően tennén. Normális navigáción (tomtom, igo) beállítható a tervezés módja (gyors, rövid, egyszerű), pl google mapson viszont nem és az a retek átvisz árkon-bokron ha összeérnek a vonalak. Siralmas, én inkább csak megnézem a térképet és megtervezem magamnak az útvonalat.

2018. dec. 10. 22:44
 3/6 anonim ***** válasza:
39%
Mobil elég ha van normális készülék, de csak a Waze.
2018. dec. 10. 22:47
 4/6 anonim ***** válasza:
77%
A telefonban van egy beépített GPS, ami pont ugyanúgy működik. Hogy épp átvisz-e árkon-bokron, az nem az eszköz hibája, max a programé vagy az adatbázisé.
2018. dec. 10. 23:16
 5/6 Laddze válasza:
Én is a mobilos GPS-t ajánlanám de a Waze-nál inkább preferálom a Google maps telefonos applikációját mivel jelzi, hogy milyen a forgalom, minden lehetséges útvonalat mutat.
2018. dec. 15. 04:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Waze is jelez mindent sot a rendort meg egyebet is. Google engem sokszor hulye helyekre is bevitt.
2018. dec. 15. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!