Létezik Simsonokkal foglalkozó szakkönyv?
Figyelt kérdés
Van egy Segédmotorkerékpárok című könyvem,amiben benne vannak a Star, Schwalbe, S50 B üzemeltetési tanácsai. Ez használat szempontjából jó, de olyan könyvre lennék kíváncsi, amiben van gyártástörténet, típusismertető is. Mint mondjuk a magyar Pannoniáról szóló könyvek. Eredeti példány felhajtásánál kifejezetten jól jönne. Ismertek ilyet? Néztem a Librin, Veterán Autó és Motornál, Marótinál stb., sehol semmi. Pedig szerintem nemcsak engem érdekelne a dolog...2018. dec. 10. 14:37
1/1 anonim válasza:
Simson Eredetiséget tényleg csak az internetről beszerezhető információk alapján lehet pontosítani. Régi autó-motor cikkek olvasásával és internetes információk begyűjtésével lehet típus és gyártástörténeti adatokat beszerezni.
Sajnos német nyelven nem tudok, de valamikor a nyolcvanas évek végén jelent meg egy könyv részletes Simson adatokkal
az NDK motorgyártás történetéről.
Simson kezelési útmutatók, viszont tökéletesek az adott modell eredeti helyreállításához, le lehet tölteni az internetről, de én minden számomra fontos modellből szereztem be üzemeltetési kézikönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!