Van olyan légitársaság, ami képzi a saját pilótáit és természetesen az ára levonódik a későbbi fizetésböl, illetve egy szerződés x évig ott kell lenni?
tudom, az angollal és a némettel sincs bajo, mindkét nyelv jól megy. a reál tárgyakkal sem volt soha bajom. (csak mások kérdései alatt ilyeneket olvastam, gondoltam előre leírom.)
pl lufthansa, vagy valami hasonló? követelmények?
(azért 20-30 millió elég sok, nem mintha baj lenne, de nincs anyi most.)
kérem csak az válaszoljon aki tudja a válaszokat.
pl a wizzair ( [link] de biztos vagyok benne, hogy az összes budget légitársaságnak van hasonló programja. Azon meglepődnék ha MINDENT fizetnének.
Laktam együtt pilótával, ő a Ryanair-nek dolgozott és már előtte volt pilóta jogosítványa kisgépekre. Ha jól értettem akkor ez nem volt ritka náluk, hogy már eleve az ment oda akinek volt előképzettsége.
A budget légitársaságoknál nagyon pocsék dolgozni, semmi egzotikus nincs benne, a pénz sem egy nagy valami. Mérnökként simán lehet annyit keresni.
Utána átment a Norvegian airline-hoz gondolom azért, hogy transzatlanti repülőket vezethessen, de utána már nem tudom mi lett vele, hogy ott milyen.
A cégek csak a továbbképzést fizetik. Az alap tanfolyamot, pláne nulláról egyik sem. Nem éri meg nekik.
A "legolcsóbb", ha katonai pilótaként kezdesz. De bejutni...mint a lottó ötös!
"És azért az nem valós amit az első írt, hogy egy mérnök lazán megkeresi azt, amit egy pilóta."
Németországban az a srác Ryanair pilóta volt, 3000€-t vitt haza kp-ben havonta. Ehhez még senior mérnöki szint sem kell.
Amerikában átlag pilótakereset $70.000, ennél egy mérnök simán többet keres.
De pl angliában meg jóval magasabbak a pilótafizetések.
Biztos, hogy azon is múlik, hogy csak országon/EU-n belül repülsz vagy azon kívül is, de a részleteket nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!