Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Maszatol az ablaktörlőm. Mit...

Maszatol az ablaktörlőm. Mit lehet vele csinálni?

Figyelt kérdés
Pár napja vettem 2 Bosch AeroEco ablaktörlőt, és épp a vezetőoldali visszafelé húz egy 6-8 centis maszatot. 3-4 évig használtam egy olcsó, no name törlőt, ami eddig jó is volt, most viszont úgy döntöttem, hogy veszek egy márkás, drágább ablaktörlőt, de már megbántam. Nagy csalódás ért ezzel. A kettő 6500 forintba került. Lehet javítani ezen valahogy, hogy normálisan töröljön? Az utasoldali nagyon jó, de mivel nem egy méret, így nem tudom megcserélni, plusz ott is zavaról lenne.
2018. nov. 25. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:
Alapos szélvédőmosás és utána nézd meg!
2018. nov. 25. 11:28
 2/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ablaktisztítóval (háztartási) normál mosdószivaccsal alaposan töröld át a szélvédőt illetve száraz háztartási papírtörlővel a lapát gumiját addig amíg nem hagy fekete csíkot.Utána is próbáld.

2018. nov. 25. 11:30
 3/9 A kérdező kommentje:
Tiszta a szélvédőm. Nem koszt maszatol, hanem a vizet vagy a szélvédőmosó folyadékot. Inkább olyan, minha a közepe nem feküdne fel rendesen.
2018. nov. 25. 11:33
 4/9 anonim ***** válasza:
Van valami pici kosz a szélvédődön, keresd meg a csíkozás vonalában. 10-ből 9-szer mindig ez a probléma, és nem a lapát rossz valójában.
2018. nov. 25. 11:37
 5/9 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Tehát egy vékony vízréteget húz magával. Törléskor szépen letörli szárazra, csak amikor megy vissza, akkor marad utána egy vékony vízréteg pont középen.
2018. nov. 25. 11:37
 6/9 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy milyen, amikor egy szélvédőre ragadt bogár miatt van egy pár milis csík. Itt 6-8 cm sávról van szó.
2018. nov. 25. 11:40
 7/9 anonim ***** válasza:
Le kell vonni a tanulságot.
2018. nov. 25. 11:47
 8/9 A kérdező kommentje:
Már levontam. A következő megint 700 forintos nevenincs kínai ablaktörlő lesz, ami évekig tökéletesen töröl. Még az sincs kizárva, hogy visszateszem a régit. Az még mindig jobb volt ennél, nem maszatolt egyáltalán.
2018. nov. 25. 11:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Helyes. Én 500 ft-ért vettem a Pennyben valami akciós noname lapátot (előtte is hasonlót vettem úgy 2 éve, csak azt egy ezresért, még az is elfogadható volt), és tökéletesen töröl.
2018. nov. 25. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!