Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Megkapom a jogosítványt?

Megkapom a jogosítványt?

Figyelt kérdés
Az orvosi alkalmasságimban az szerepel, hogy szemüveggel vezethetek, ami így is van mert rossz a szemem. Viszont utolsó órán megláttam hogy a vezetési kartonomban "korlátozás nélkül" szerepel. Gondolom a titkárnő elszúrta, pedig elég egyértelmű a papír. Megkapom így a jogsit vagy fennakadnak ezen?
2018. nov. 20. 08:31
 1/5 anonim ***** válasza:
58%

A szemüveg viselés nem korlátozás, az az alkalmassági lapon lesz rajta.

Az iskilában "automata váltóra korlátozva" és "korlátozás nélkül" kategóriákban oktatnak.

A szemüveget viseld a gyakorlások alatt, a vizsgán pl. a vizsgabiztos számon is kérheti, ha nincs, nem enged úgy vizsgázni.

2018. nov. 20. 09:07
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, minden vizsgám megvan már, mostmár csak az okmányiroda van hátra :) természetesen szemüvegben vezettem, nélküle fáj a fejem, alig látok nem értem hogy kerzlhetett más a papíromra..
2018. nov. 20. 09:11
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Az első válasz figyelmes átolvasása után miért gondolod úgy, hogy bármely papírodra az került, hogy vezethetsz szemüveg nélkül?
2018. nov. 20. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
#3 nem tudta elolvasni, mert nem volt rajta a szemüvege.
2018. nov. 20. 15:35
 5/5 anonim ***** válasza:
A jogosítványba az orvosi alkalmassági papírokból fog belekerülni a korlátozás. Ha az orvos beleírta, akkor bele fog kerülni a jogsiba is. Ennek nincs köze a vezetési kartonodhoz.
2018. nov. 20. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!