Aki parkolási zónában dolgozik, és autóval jár, hogyan oldja meg a parkolást?
hát úgy, hogy nem megy be kocsival a fizetősbe.
meg persze lehet van céges parkoló...
Angyalföld kertvárosi része, nincs fuldoklás, csak pénzbeszedés az önkorm. részéről, és 1 főről van szó.
Szóval szerintem sok árnyalata van ennek a "forgalom-szabályozó" parkolási díjnak...
Nincs a kérdésben, hogy hol?
Nekem, vidéki nagyvárosban, a bérlet a megoldás. A havi bérlet ára 20,5 órai parkolás díja, de ha negyedévest veszek, akkor egy hónapra átlagolva csak 18,3 óra díjába kerül.
Három zóna van, szerencsés vagyok, hogy a 2. és 3. zóna határánál van a munkahelyem, elég közel tudok parkolni a 3. zónában is.
A havi bérlet ára – többszöri áremelés után – ma is csak 2700 Ft, a negyedéves 6600 Ft.
Nagy az árlépcső. A 2. zónában már több a havi bérlet ára, mint a 3.-ban a negyedéves: 7000 Ft.
Online is lehet bérletet rendelni, nem kell soromra várnom az ügyfélszolgálaton.
De, ahogyan a többi válaszban írt sem, ez sem általános megoldás. Konkrét helymegadással, lehet, hogy lenne, aki tud neked alkalmas megoldást írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!