Lehet gokarttal közúton közlekedni? Esetleg lóval?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég hülye kérdés, én sem láttam még gokartot utcán, sem lóval munkába vágtató embereket. Szívesen kipróbálnám viszont valamelyiket a fővárosban, itt járok egyetemre, a gokartot leparkolnám az udvarán, a lovat is simán ki lehetne kötni a kertbe egy fához, hogy legelésszen. A BKV drága és lassú, a biciklizés meg egy picit egyhangú.2018. okt. 13. 21:17
1/6 anonim válasza:
Gokartot közúton nem használhatsz. A fővárosban a lovat sem. és az egyetem területére sem vihetsz be am lovat engedély nélkül. állj le a kábszival.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kábszis.
2018. okt. 13. 21:39
3/6 anonim válasza:
Ebben az esetben az ötleted alapján erősen javaslok egy konzultációt egy elmeorvossal...
4/6 anonim válasza:
Közlekedhetsz lóval, de le kell vizsgáztatni, s kell rá egyedi azonosító (rendszám).
Előre csak fehér vagy borostyán sárga fényt adhat ki magából a paci, hátra csak vöröset. Kell rá üzemi fék, rögíztő fék.
Azt nem tudom, hogy a nyihahaha prüüü nem dallamkürt-e mert akkor az szabálytalan.
Jaja! Majd' elfeledtem: tetejére nem ülhetsz, mert veszélyes, csak bele.
5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm az értelmes választ. Bár azzal, hogy a dallamkürt sem megengedett, egy újabb világ dőlt össze bennem. Sokszor elképzeltem pedig, ahogy egy '59-es Cadillac Eldoradoval megérkezem valami fontos helyszínre és megnyomom a dallamkürtöt. Miért kell mindent elrontani, ami jó? Lovagolni nem lehet városban, gokarttal suliba járni tilos, még csak jókat kürtölni sem lehet, bezzeg a nők vezethetnek autót. Őrült világ.
2018. okt. 14. 00:43
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!