Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Lehet gokarttal közúton...

Lehet gokarttal közúton közlekedni? Esetleg lóval?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy elég hülye kérdés, én sem láttam még gokartot utcán, sem lóval munkába vágtató embereket. Szívesen kipróbálnám viszont valamelyiket a fővárosban, itt járok egyetemre, a gokartot leparkolnám az udvarán, a lovat is simán ki lehetne kötni a kertbe egy fához, hogy legelésszen. A BKV drága és lassú, a biciklizés meg egy picit egyhangú.

2018. okt. 13. 21:17
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Gokartot közúton nem használhatsz. A fővárosban a lovat sem. és az egyetem területére sem vihetsz be am lovat engedély nélkül. állj le a kábszival.
2018. okt. 13. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kábszis.
2018. okt. 13. 21:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben az ötleted alapján erősen javaslok egy konzultációt egy elmeorvossal...
2018. okt. 13. 22:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Közlekedhetsz lóval, de le kell vizsgáztatni, s kell rá egyedi azonosító (rendszám).

Előre csak fehér vagy borostyán sárga fényt adhat ki magából a paci, hátra csak vöröset. Kell rá üzemi fék, rögíztő fék.

Azt nem tudom, hogy a nyihahaha prüüü nem dallamkürt-e mert akkor az szabálytalan.

Jaja! Majd' elfeledtem: tetejére nem ülhetsz, mert veszélyes, csak bele.

2018. okt. 13. 22:40
 5/6 A kérdező kommentje:
Az utolsónak köszönöm az értelmes választ. Bár azzal, hogy a dallamkürt sem megengedett, egy újabb világ dőlt össze bennem. Sokszor elképzeltem pedig, ahogy egy '59-es Cadillac Eldoradoval megérkezem valami fontos helyszínre és megnyomom a dallamkürtöt. Miért kell mindent elrontani, ami jó? Lovagolni nem lehet városban, gokarttal suliba járni tilos, még csak jókat kürtölni sem lehet, bezzeg a nők vezethetnek autót. Őrült világ.
2018. okt. 14. 00:43
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

[link]

valahogy így tudom elképzelni a kérdezőt xd

2018. okt. 20. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!