Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Jogosítvány, okmány iroda,...

Jogosítvány, okmány iroda, menete?

Figyelt kérdés

Ma vizsgáztam le vezetésből, már minden vizsgám meg van, a hatóságnál meg is nézték az elsősegély kártyám.

Elvileg 3 munkanapnak el kell telnie, hogy okmány irodába mehessek.

Személyin, lakcím kártyán, illetve az elsősegély kártyán kívűl kell még valami? Olyant hallottam, hogy ingyenes.

Csak lefotóznak kitöltök néhány papírt és ennyi?

Köszönöm a válaszokat!

2018. okt. 8. 17:31
 1/3 A kérdező kommentje:
Ma van hétfő, azaz csütörtökön vagy pénteken mehetek már?
2018. okt. 8. 17:34
 2/3 Dav1iD válasza:
Forgalmi vizsgától számítva nagyon maximum 3 nap. Elektronikusan küldik ki a vizsgaigazolást az okmányirodának/kormányablaknak. Annyi a dolgod hogy bemész, felmutatot a személyit, lakcímkártyát, eü igazolást, és onnantól számítva max 11 nap míg kézhez kapod. Ha postán kéred az még +3 nap legalább.
2018. okt. 11. 22:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Én csütörtökön vizsgáztam, szombaton már tudtam is intézni (munkanap volt). Postázással kértem, 4-5 nap és megkapom. Kell még az orvosi alkalmassági paír is. Ingyenes az első.
2018. okt. 15. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!