Van itt olyan, aki rendszeresen utazik taxival?
Figyelt kérdés
fix a taxisotok,vagy céget hívtok?2010. jún. 23. 17:46
2/21 anonim válasza:
én elég gyakran, mindig egy céget hívok, de a taxis nem ugyanaz mindig, volt h megpróbáltak átverni, hagytam is magam és a végén szóltam h nem ez a legrövidebb út, és mivel kötelessége a lehető legrövidebb úton vinni, így mondtam h annyit adok amennyit fizetni szoktam.de nincs ugyanaz az ember soha, sorrend van és ugy csapnak le a fuvarra.
3/21 A kérdező kommentje:
A férjem most kezdte a taxizást,és elég csehül megy neki,mert a legtöbb taxis átveri az utasokat,ezért bizalmatlanok.pedig ő tényleg amolyan utasbarát taxis.reklámozni elvileg nem lehet,mert cégnél van,de rendre azt látom.látja,hohy a kollégáknak fix fuvarjaik vannak,vagy csumára lehúzzák a külföldieket.szerintetek hol reklámozzam???hogy a cégnél ne bukjon le ezáltal,de talljon ügyfeleket,hogy legalább havi szinten normális forgalam legyen???
2010. jún. 23. 18:38
4/21 A kérdező kommentje:
és mit írassak a névjegyére?mármint szlogent
2010. jún. 23. 18:53
5/21 anonim válasza:
Névjeggyel nem nagyon tudod reklámozni, meg amúgy is hol?
Ezt úgy szokták, hogy céges (állandó) fuvarokat nyúlnak le (amit ugye nem lehet), úgy kell csínálni, hogy ne tudják meg!
6/21 A kérdező kommentje:
azért gondoltam a névjegyre,mert ha továbbra sem tud felvenni címet a diszpécsertől(folyton elviszik előle az öreg rókák,)akkor kilép a cégtől,mert így nincs értelme az is majd' 100ezer költség pluszban havonta.
2010. jún. 23. 19:04
7/21 anonim válasza:
Ha megkérdezhetem melyik cégnél van? Próbáljon drosztra állni, ott előbb-utóbb sorra kerül és az a cím tuti, hogy az övé.
8/21 A kérdező kommentje:
a mstani legolcsóbb kilóméteres cégnél....nem írnám ki,de sejthető...a drosztoknál is íratlan foglalt helyek vannak....
2010. jún. 23. 19:12
9/21 anonim válasza:
Sajnos erre meg csak azt tudom mondani, hogy aki ilyen céghez belép (taxiplus, minimobil) az meg is érdemli...
350-ft os üzemanyagár mellett...
10/21 A kérdező kommentje:
igen,csak arra nem gondolsz,hogy ezeknek a cégeknek a tagsági díja fele,vagy van hogy harmadannyi mint másiké.....
2010. jún. 23. 19:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!