Mi történik ha felhasználom mind a 60 órámat az E-Titánban?
Mert még csak az első 4. moduljánál járok és félek hogy lemegy a 60 órám mert elég aprólékosan tanulok. Ha letelik lehet még órát "venni" vagy valami?
És ugye kresz. De ez lényegtelen mivel csak kreszből van E learning.
Vehetsz plusz órákat, de inkább szerezz be egy KRESZ könyvet, és tanulj abból (is).
Egyrészt úgy nem fogyasztod a fizetős órákat, másrészt a könyvben találsz olyan dolgokat is, ami az oline tananyagból hiányzik.
A KRESZ-ben van logika is, sok szabály megfejthető, kikövetkeztethető, csak meg kell érteni a lényeget.
Nekem is bőven elég volt, pedig azt hittem kevés lesz. Mondjuk aztán siettem is vele, mert meguntam hamar. A végén van olyan rész, ahol nem pörögnek az órák és ugyan azok a kérdések vannak mint vizsgán, szó szerint, be tudod gyakorolni.
Zöld kezet én is légyszi, légyszi :3
"A végén van olyan rész, ahol nem pörögnek az órák és ugyan azok a kérdések vannak mint vizsgán, szó szerint, be tudod gyakorolni"
Ez az, amit nem kellene.
Nem a kérdések begyakorlására kell törekedni, hanem arra, hogy a szabályok ismeretét alkalmazva képes legyél megválaszolni bármilyen KRESZ kérdést.
Mivel következetesen és alaposan tanulok amodulzáróim 93%ra sikerülnek tehát ezzel nincs gond. :D
És ment mindenkinek a zöld. Nagy kő esett le a szívemről. Elkapkodni semmiképpen nem akartam, viszont kicsúszni sem akarok. És igen erről én is hallottam hogy az E-Titánból is válogatnak kérdéseket. De még ha valaki jól emlékszik valamelyik válaszra, azzal sincs gond szerintem ha tudja miért az a jó válasz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!