Alkalmassági vizsgálathoz jogsihoz kell vinni valamit az orvoshoz?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok szemelyi, lakcimkártya ilyesmkik. Csak mert nincs itthon az irattartom.2018. okt. 1. 08:48
1/5 anonim válasza:
Hat attol fugg mennyire vagy joba az orvossal valahol megelegszenek bemondàsos alapon anyja neve szul hely ido stb
2/5 anonim válasza:
én csak pénzt vittem....ismer a házidokim,nem szokott taj kártyát se kérni
3/5 anonim válasza:
tajkártya, pénz
ha ismernek, akkor elég a pénz.
4/5 anonim válasza:
A személyazonosító igazolvány száma is szerepel adatként az alkalmassági véleményen.
Ha a TAj kártyád nyilván is van tartva a háziorvosodnál, és odamész; nem tudom, hogy a szeméyid száma is nyilván van-e tartava? És ha igen, ha cserélve volt, akkor sem igen vezette át az orvos, mert be sem igen jelentetted nála. Az okmányirodában, kormányablakban viszont az érvényes igazolványszámmal vetik össze az alkalmassági papírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!