Budapestiek, merre célszerű mennem?
Figyelt kérdés
Szombathelyről kell előre láthatóan a jövő héten (talán csütörtökön) Budapestre mennem. Nem először megyek, de jó pár éve nem voltam. Igazából optimalizálni szeretném az útvonalamat, hogy a lehető legjobban tudjak haladni. Szóval úgy tervezem, hogy a 8-ason megyek Fehérvárig aztán M7, majd M1, menet a Bocskai útig. Aztán döntenem kell: a Soroksári úton van dolgom. Vagy az Irinyin megyek át a Petőfi hídon, majd a Soroksári útra kanyarodok, VAGY a Bocskai útról mehetek a Budafoki útra, majd a Szerémire, és a Rákóczi hídon juthatok el a Soroksári útra. Az érkezést délelőtt 9-10 órára időzítem, a kérdés tehát az, ti merre mennétek? Melyiken lehet jobban haladni előre láthatólag a délelőtt folyamán? Köszönöm a segítséget! Üdv.2018. szept. 29. 00:07
1/5 grafno válasza:
8x Győrig utána M1 menj be a Lágymányosi hidig, mert szinte egésznap bevan allva a M0 felújítás miatt mind2oldalon.
De indulás előtt/alatt Google drive/waze mert mutatja a dugót és a tervezett atjutast a dugón.
2/5 A kérdező kommentje:
Pont egy ilyn kielégítő választ reméltem! Köszi!
2018. szept. 29. 01:04
3/5 anonim válasza:
Ha van matricád, akkor hülyeség a 8-ason menni, az M86-M85-M1 útvonal gyorsabb.
4/5 anonim válasza:
Az meg hogy melyik híd felé mész majdnem mindegy, délelőtt mindkettőn lehet haladni, hacsak nincs valami baleset, lezárás, stb. A Rákóczi (Lágymányosi) híd talán egy kicsivel jobb szokott lenni.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm még egyszer a segítséget! A Petőfi híd lett végül a nyerő 😊
2018. okt. 18. 22:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!