Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Kuplung állítás? (Bmw)

Kuplung állítás? (Bmw)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagy melegben csúszik a kuplungom valószínű el van kopva és melegben hamar túlmelegszik, annyira nem vészes még mert nem pörög fel, de nem emel ki ott ahol kéne és a gyorsulása se az igazi ilyenkor!

A jövö hónapban tudom cserélni a szettet adig viszont szeretnék álítani rajta! Szóval folyadékos kuplungnál ennél az autónál lehet e állítani és ha igen akkor hol? (Bmw 520i e39)

2018. szept. 13. 12:41
 1/2 anonim ***** válasza:

a nem emel ki, mega csúszik az két külön dolog:)

ha nem emel ki a kuplung akkor kuka(csere)

2018. szept. 13. 14:58
 2/2 A kérdező kommentje:

Bocsi nem úgy értettem hogy nem emel ki hanem felengedésnél nem ott fog ahol eddig!

Igazából ez ma történt eddig semmi baja nem volt viszont amikor hiretel odalépegettem neki akkor nem pörgött fel hanem húzta egy ideig szóval nem észrevehető annyira csak a akt. sebesség és a fordulatszámon hogy nem gyorsul úgy!

Gondoltam arra is hogy a fék folyadék nem e lehet ludas mert az nagyon rég volt cserélve kb. 6 év mert ugye egy körön van elvileg!?

Még mindig érdekel lehet e után állítani vagy ennél az autónál nem? Van a munkahengernél egy ilyen menetes szár azt hallottam valahol, hogy azzal kell, de még valaki nem erősíti meg addig nem fogom csavargatni!?

2018. szept. 13. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!