Megvan a C-s jogsim. Ha most megcsinálom a GKI-t, utána az E-t, akkor utána újra meg kell csináljam a GKI-t?
Figyelt kérdés
2018. aug. 29. 12:07
1/9 anonim válasza:
az E -vel együtt már igencsak nagy szerelvényt mozgatsz, egészen másként kell vezetni(de ezt te is tudod) namost nem csak a pénz miatt, de a megnövekedett nehézségi fokozat miatt is kérhetik..
ebből kiderül, hogy nem tudom a pontos választ, de készülj fel, hogy kérni fogják.
szerintem.
2/9 Beviz Elek válasza:
Nem kérik, én is ebben a sorrendben csináltam.
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
2018. aug. 29. 18:38
4/9 anonim válasza:
Páv megvan mar ? Mennyire nehez az ? Mire számíthatok?
5/9 Beviz Elek válasza:
Az én melóm teljesen más vokt, nem kellett PAV vizsgát csinálnom. Már külföldön dolgozom, itt azt sem tudják mi az.
6/9 anonim válasza:
#4/5 :
És te mint sofőr, vagy esetleg másban dolgozol? Ha sofőr, akkor haza jársz, vagy havonta kb egyszer? Mennyire éri meg kint dolgozni?
7/9 Beviz Elek válasza:
Mostmár sofőr vagyok gyűjtőfuvarozásban. Napi átlag 10,5 óra meló. Angliában élek, minden reggel kényelmesen otthon kávézom, este otthon alszom. Nem mondom hogy kolbászból van a kerítés, de könnyebb, nyugodtabb. Persze sokan vannak akik itt is egyik napról a másikra élnek...
8/9 A kérdező kommentje:
Egy hónapja lett meg a C, 4 napja lett 2 éves a B-s jogsim, szóval erre vártam, hogy mehessek PÁV2-re. Nem tudom milyen, de tudtommal nem nehéz. :)
Tudtommal külföldre is kell a GKI, bár attól függ, hogy milyen járművet vezetsz. :) Ha 3,5 tonna alatt, akkor nem kell.
2018. aug. 30. 14:21
9/9 Beviz Elek válasza:
Külföldön is kell GKI, 3,5t felett ha nem tartozol a kivételek közé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!