Max hány kérdést hibázhatok az elméleti számítógépes KRESZ vizsgán?
Figyelt kérdés
B kategória2010. jún. 21. 13:57
2/5 anonim válasza:
Így van. A 11 hibapont már bukás. 55 kérdés van. A képes kérdések 3 pontot érnek, szóval tanácsolom hogy azt semmiképp ne rontsd el! Képes kérdésből pontosan nem tudom mennyi van kb. 10-15. Sok sikert!
3/5 anonim válasza:
10 hibát lehet maximum, sajnos. Én tuti, hogy 3 fölött buktatnék. Szerencsétek hogy nem vagyok döntési helyzetben. :P
4/5 anonim válasza:
Nem minden kérdés ér három pontot, csak az elsőbbség adásra vonatkozó kérdések, a többi egy pontot ér.
10 pont felett bukás.
5/5 anonim válasza:
jah és olvasni is tanulj meg előtte, nekem azért lett 1 hibapontom, mert félreolvastam egy járdás kérdést :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!