Szegedről Mariborba hogyan?
Figyelt kérdés
Kocsival kéne eljutnom, de kezdő vezető vagyok, még sosem tettem meg ekkora utat. GPS-el lehet gond h rossz helyre visz? Autópályán vagy közúton érdemesebb? Félek hogy az autópályán gondban leszek ha elrontok egy leágazást. Matricát hol tudok venni M.o.-ra és Szlovéniába?2018. aug. 14. 08:04
1/4 D. Brasco válasza:
A google maps a baratod!
Szerinted mit erdemesebb csinálni amikor vagy 600km tavolságról van szó?Autopalyan haladni normalisan es kb 6-7óra alatt megérkezni,vagy az országúton 50-es orankenti atlaggal porszkalni,azt majd egy napot ülni az autoban?!
Matricat meg barmelyik benzinkuton tudsz venni,de ha lusta vagy akkor online telefontol is lehet
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszold! A gps az autópályára vezet vagy a közútra alapból? Csak mert nem láttam erre semmiféle beállítást. A szlovén matricát csak a határ felé lévő benzinkútakton tudom megvenni vagy azt is bárhol?
2018. aug. 14. 10:13
3/4 D. Brasco válasza:
Fogalmam sincs milyen gps-ed van,de minden normalis ilyen keszuleken be lebet allitani higy kerülje a palyat meg fizetos utat vagy sem!
Szloven matricat tudsz venni barhol az M7-esen de még van ahol pesten is,vagy a hatarnal az első szloven kuton
4/4 anonim válasza:
Valószínűleg te mentálisan nem vagy kész arra, hogy faluhatáron kívülre menj autóval még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!