Sangre kérdése:
Gólyatáborról vélemény?
Figyelt kérdés
Most vettek fel BGE-PSZK-ra, és mint mindenhol máshol, itt is szerveztek gólyatábort. Sok mindent hallottam az egyetemi gólyatáborokról és kicsit félek. Alapból elég visszahúzódó, csöndes vagyok, kevésbé bevállalós és zárkózott, viszont nagyon szívesen ismerkednék. Szerintetek érdemes részt venni? Milyen tapasztalatotok van a gólyatáborokról? Tényleg csak a szívatásra mennek?2018. aug. 9. 12:58
1/2 anonim válasza:
nekem nagyon jó gólyatáborom volt vácon az avkf-en. nem szivatásra mentek, jól érezte magát mindenki.
én azt mondom, érdemes elmenni, főleg ha visszahúzódó vagy, nagyobb eséllyel sikerül már most barátságot kialakítanod, mint évközben. ha szivatásra is mennek... kötelezővé semmit sem tehetnek számodra. szóval ami nem tetszik, kihagyod. :) érezd jól magad!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! :)
2018. aug. 9. 14:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!