Milyem gördeszkát ajánlanátok? Vacilálok a penny board és a mini cruiser deszka között. Érvek, ellenérvek? Szempontok lenn!
Pennyboar és mini cruiser deszka között gondolkodom.
Nálam fontos az, hogy ne legyen nehéz, se nagy.(Táskában elférjen)
Városban használnam, nem vidéken.
Nem trükköznék vele.
Ha úgy vesszük kezdő deszkás lennék, áltam már ismerősök deszkáján jópárszor, leesés nélkül.
Nézegettem ilyen "Milyen deszkát válassz?" fórumokat, ott az említett két deszka jött ki, mint eredmény, de érdekelne, hogy városi használatra ti mit gondoltok melyik éri meg.
Szia!
Én tavasszal vettem a Hervisben ilyen akciós kamu penyboard szerű deszkát, tekintve, hogy előtte sose tudtam még ráállni sem, gondoltam tökéletes lesz tanulni.
Nekem bejött.
Május óta szinte csak azzal közlekednek napi szinten a belvárosban, mivel gumis-műanyag a kereke (nem kemény, mint a rendes gördeszkának) nagyon kényelmes vele gurulni. Csendesebb, puhább mint a rendes deszka, elég jól veszi az akadályokat (úthiba, repedések, kátyúk, macskakő, stb.) és könnyű vele éles kanyarokat bevenni driftelés nélkül is. Egyelőre elég tartósnak is bizonyult, tanuláshoz, rászokáshoz tökéletes volt, úgyhogy most tervezek beruházni rendes Penny-boardra. Szerintem érdemes előbb ilyen olcsóbb deszkát venni, kb. 5-10.000 ftból már kijössz vele, és inkább ezt karcold össze, meg koptasd le, mint a 20-30.000nél kezdődő verziót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!