Fiatal lánynak az alábbi feltételekkel tudnátok autót ajánlani?
Szükségem lenne egy kis autóra,munkába járáshoz,napi szinten 60 km(30 km munkába,30 km haza).
3 ajtós és/vagy 4 személyes teljesen megfelelő számomra
Semmi extra igényem nincs,maximum annyi,hogy télen ne fagyjon meg se a kocsi,se én a kocsiba :D A legköltséghatékonyabb megoldások érdekelnének.
Itthon Suzuki Swiftünk van,szóval abból még egyet nem szeretnék,illetve rosszul vagyok a Matizoktól,minden egyéb ötlet érdekelne :)
"Itthon Suzuki Swiftünk van,szóval abból még egyet nem szeretnék"
És miért nem?
- Nem tetszik?
- Cikinek tartod?
- Nem felel meg valamilyen szempontból?
- Félsz hogy összekevernéd őket?
- Egyéb?
#3 gondolom nem szeretne még egy ugyanolyat amiből egy már van
Kérdező: az ilyen Renault Twingo, Nissan Micra, Fiat 500, Seat Ibiza, Suzuki Alto, VW Polo (90-es évek második fele), Peeugeot 106, Mercedes A osztály (amit a 90-es évek végén adtak ki)
Ezek ilyen tipikus "női" autók.
Nagyon nem tetszik,kifejezetten ronda. Nem tartom cikinek,sőt imádom(érzelmi értéke van). Vezetni nem szeretem,mert nem egyszerű eset,és ha már vennék egy autót,akkor örülnék egy kis változatosságnak :)
Keretem igazából nincs rá,ez most egy hirtelen jött "probléma". Átgondolva a dolgokat 500 ezertől lefele,annál többet nem tudnék rá előkaparni,mert éhen halnék.
Egy 1.4-es kis opel corsa B valóban jó választás csak nagyon meg kell nézni, hogy ne rohadjon :)
Motorikusan kiváló autók, az a 60 ló úgy viszi azt az autót mint egy álom, a G, H astrákat 2szer legyorsulja pl.!
Kicsi is, könnyű vele parkolni, ha nem nyomod neki akkor nem eszik sokat, motorikusan kiválóak!
500?
Hat abbol nehez autot venni
Honda Civic , Toyota Corolla.
Esetleg régi A3.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!