Miért vagyok ideges attól hogy autópályán kell vezetnem?
Mióta baleset miatt órákig álltam aztán szépen lassan csörgedezni lehetett....azóta én is ideges vagyok amikor fel kell mennem.
Amúgy passz, a pálya ha nincs baleset akkor gyors meg nagyon uncsi
a nagy távolságok miatt egyre jobban kezdtem utálni az autópályákat...ma már ha tehetem mellékutakon közlekedem(már személyautóval)
Nem csak te vagy ideges, más is, csak nem mondja, mert nem tud jobbat.
Köszönöm a válaszokat :) Balesetet sajnos én is láttam már eleget,de mindig törekszem úgy közlekedni hogy ne okozzak még rizikós helyzetet sem.
Aki ült már mellettem az anyós ülésen,mindenki véleménye hogy jól vezetek,jól reagálok és figyelek is mindenre. Nem bízom el magam és tudom hogy nem vagyok tökéletes,nem vagyok az a típus aki "én már tudok mindent,lábamban van több ezer km".
Szóval más is ideges csak nem mondja, ez egyébként meg is nyugtatott most,hogy nem csak én leszek aki nagyon oda akar figyelni mindenre ;)
Nem tudom, a párom pár hetes jogsival 350km-t pályázott egyhuzamban idegeskedés nélkül.
Nem tudom miért ideges valaki a pályán
Hidd el a számomra is ugyanolyan érthetetlen ez az idegeskedés mint neked,próbáltam rájönni hogy miért de nem sikerült.
Nem vagyunk egyformák,lehet a párod magabiztosabb személyiség. Én sem vagyok az a tutyimutyi fazon,talán bennem a kelleténél nagyobb a tuning jelen esetben :)
“Igy logikátlanul napi 25km-rel többet autózom a munkahelyemre,de a nyugalmam elérése úgy gondolom megér ennyit. “
Huha, vannak bajok...
#8-as szerintem meg lehet érteni. A lényeg, hogy az ember legyőzze az adott félelmét és ennek ő a legjobb módját választotta.
Kérdező, hiába vezetsz sokat, nem az autópályán és nem egyhuzamban ennyit, talán ezért. Végülis ez egy újdonság. Lehet túl sokat agyalsz ezen a dolgon, próbálj nem rá görcsölni ennyire, hanem hagyni, hogy csak "megtörténjen", amikor itt az ideje.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!