Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Elsősegély vizsgára a tételeke...

Elsősegély vizsgára a tételeket honnan tanuljam meg? Milyen tételek vannak?

Figyelt kérdés
2018. jún. 25. 08:42
 1/3 Hovarju ***** válasza:
Ott ahol én tanultam adtak egy weboldalt, ahol fent voltak a kérdések és a válaszok is.
2018. jún. 25. 09:03
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
amikor én jártam, az oktatáson elmondták. közben meg jegyzeteltünk szorgalmasan!
2018. jún. 25. 18:36
 3/3 jani273 válasza:

enmeg azt mondtam az urgenek aki vizsgaztatott hogy nem tudom, mert egy 3 oras olvasabol nem fogom megtanulni amit mas iskolaba tanul 6 evig mint doktorandusz es en hozza nem nyulok mert tobb kart teszek mint hasznot. azt mondja mi van ha eg az auto?? mondom kirantom ha tudom, ha nem akkor bent eg.

Azt mondja mi van ha gerinc serulese van, mondom felhivom a mentot elmondom mit latok es ok majd tudjak mit kell csinalni en hozza se nyulok mert tobb kart okozok.

Azt monggya olvastam a kis konyvet? mondom nem mert nem az en dolgom amit ti 6 evig tanultok es a szerencsetlen eletet tonkre teszem az egesz eletere mert ez a 3 oras tanfolyam es eltorom a nyakat vay szethuzom az amugy is serult gerincet stb. Azt mondta ok atenged de olvassak bele a konyvbe. Mondom ok.

2018. jún. 28. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!