Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Mit tegyek, ha nem sikerül...

Mit tegyek, ha nem sikerül megint? BÜ vizsgán már 1x megvágtak.

Figyelt kérdés
Kétségbe vagyok esve kicsit, a járművezetés egy nagy álmom, és van érzékem a vezetéshez csak kevés a rutinom még, C jogsit csinálom. Elméletből elsőre átmentem, viszont a BÜ vizsgán elhúztak már 1x (nehezen megy a műszaki téma a fejembe) De tanulok rá kő keményen, már olyan módszereket is bevetek rá, hogy sikerüljön akárcsak érettségin annak idején. Múltkor mikor voltam, akkor mindenki átment, egyedül velem csesztek ki. 12 tétel van azon belül 3 alkérdés részben, ebből 2-őt elmondtam rendesen, az egyiket viszont nem tudtam annyira, így próbálkoztam körbe írni a témán belül, de mégis megvágtak. Azt meg egyértelműen nem mondhatom, hogy nem tudom, mert azonnal bukta... Más is szenvedett már ezzel rajtam kívül?

2018. jún. 23. 19:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

10.

Írd meg.

2018. jún. 23. 19:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Van egy kötelező kvóta, hogy meg kell húzni pár embert....ezt megszívtad, rád esett a választás.

Engem is 1x meghúztak, legközelebbre se tanultam, ritka nagy marhaságokat mondtam, mégis átmentem.

Tanítják az 50 évvel ezelőtti fékrendszereket, de sehol egy navigáció, meg mindenféle modern gépkezelési tananyag.

Csak a lehúzásra megy, semmi másra.

2018. jún. 23. 19:56
 13/13 anonim ***** válasza:
Kamu, engem másodjára húztak meg bü-n pedig elég keményen tanulom, szóval nincs kvóta. Rossz érzés, főleg még rosszabb, hogy 2 hónap múlva bukhatok meg még egyszer. Pedig lenne időm decemberbe is bukni ok nélkül, egy szó miatt, csak azért mert én vagyok a legfiatalabb.
2018. dec. 1. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!