Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért csinálja ezt egy kamionos?

Miért csinálja ezt egy kamionos?

Figyelt kérdés
Ma nagyon rossz látási viszonyok (esti vihar) közt vezettem gyermekeimmel haza felé, ezért lassabban haladtam, ugyanúgy, mint más normális autósok is. Utolért egy kamion, és ahelyett, hogy megelőzött volna, felkapcsolta a reflektort és pár centire mögöttem jött km-eken át. Csak addig kapcsolta le, amíg jöttek szemből. Ha gyorsítottam, akkor ő is . Bekapcsoltam az elakadás jelzőt, dudáltam, jeleztem a szemből jövőknek,de nem hagyott békén. Teljesen elvakultam, csak emlékezetből vezettem már az autót, amikor végre egy kavicsos árokparton volt annyi előnyöm, hogy lehúzódjak. Halálfélelmünk volt, még a rendszámát sem tudtam leolvasni.

2018. jún. 21. 23:03
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%

Ilyen helyzetben egyet lehet tenni: lassítasz, index jobbra és ki fog kerülni.

Ő tahó volt, mert nem gondolt arra, hogy egy ügyetlenke háziasszony megy előtte gyerekkel.

De te sem tudhatod miért siet valaki.

2018. jún. 22. 09:31
 12/26 anonim ***** válasza:
4%

Te akartál gyereket ölni azzal, hogy ilyen gyenge mentális állapotban autóba ültél. Az autóvezetés nem alapvető állampolgári jog. Az, hogy kis falud mellékutcájában fényes déli napsütésben, egy szál magadban el tudsz terelgetni egy Marutit, nem jelenti azt, hogy tudsz vezetni. A stresszhelyzet van, bepánikolsz, és elkezdesz illogikus módon cselekedni.

(Jelezni a szembejövőknek.... integettél a szélvédőn keresztül egy esti viharban?) Ez magyarra fordítva annyit jelent, hogy alkalmatlan vagy a vezetésre.

Lehúzódsz, megállsz, kikerül, ennyi lett volna.

Nincs olyan, hogy nem tudsz megállni. Ha valaki feküldt volna az úttesten, keresztülmentél volna rajta csak azért, mert a seggedben van egy kamion?

Láttam hasonlót, 70++ kalapos autóskesztyűs bácsi autópályán 60(!!!)-al a külső sávban fényes nappal, mert akkor kevesebbet eszik az Ignise. Mögötte a szabálytisztelő kamionosok, folyamatosan nyomva a légkürtöt és a refit... de a vén hülye nem zavartatta magát, elszánt arccal szorította a kormányt, mert neki itt állampolgári joga 60-al menni.

2018. jún. 22. 11:01
 13/26 anonim ***** válasza:
20%

19.

Szíven szúrnak szavaid, de leírom utoljára:

- Nem helyeseltem amit a kolléga tett.

- Én ilyet sosem csináltam.

- Én is kisgyerekes szülő vagyok.

- Én sügérnek, ügyetlenkének hívtalak - mert az vagy - ez még messze nem becsületsértés kategória.

- Én mindig udvarias vagyok nőkkel szemben.

Te engem gyilkosnak, tahónak stb. hívtál, csak mert rámutattam, te sem kezelted túl okosan a szitut.

2018. jún. 22. 11:18
 14/26 anonim ***** válasza:
38%
Ha ennyire zavart miért nem álltál félre?kb fél perc és mindenki boldog.Emlékezetből vezettél...hááát gratulálok.Ha valaki keresztbeáll előtted azt is tudod emlékezetből.Ahhoz képest hogy gyerekekkel mentél és a kamionost szidod (jelen esetben tényleg bunkó volt a kamionos) te is elég szépen veszélyeztetted az életüket.Mondjuj eltudom kepzelni ahogy elakadásjelzővel dudálva jelezve a szembejövőknek (de mit és hogyan jeleztél?😂😂😂😂) haladsz gyökkettővel.
2018. jún. 22. 11:30
 15/26 A kérdező kommentje:
Kívánok neked hasonlókat, ja nem bocs, nem vagyok olyan paraszt!
2018. jún. 22. 11:53
 16/26 anonim ***** válasza:
25%
Kívánhatsz.Fél perc megoldani egy ilyen szitut.
2018. jún. 22. 11:58
 17/26 anonim ***** válasza:
66%

3as vagyok.

Nem hátrébb semmivel, nem megfelelő körülmények között pláne, de amúgy is mindenki leszrja hogy hogy gyorsul a 40 tonna. A motor gyorsabban, a traktor meg méglassabban... és akkor mi van. Főleg ha ez a munkád = oldd meg ahogy akarod, persze a legális kereteken belül. A villogás egyébként rohadtul más tészta mint az ha az ablakba berakott lámpán felkapcsolod a refit (meg ugye kitudja mennyi csiricsálé baromság volt még ráaggatva ahogy az sokszor még ma is lenni szokott). A kollégátok ha majd megöl egy "herét" meg a családját akkor persze mindenki elítéli, de ameddig a gyerekes játékába nem hal bele senki addig csak haladni akar igaz?

2018. jún. 22. 12:13
 18/26 Beviz Elek ***** válasza:
20%

Azt kell megérteni, hogy a sofőrök a munkájukat végzik. A munkaadó sietteti, a cégek késleltetik, erre rájönnek a hétvégi sofőrök akik nem tudnak vezetni.

Sajnos az ilyen sofőröket nagyon nehéz megelőzni. Kanyarban indokolatlanul lelassít, mire újra utoléred addigra jön a következő kanyar. Esetleg rágyorsítasz hogy mire elmegy a szemből érkező akkor lendületből előzz, de az autós lassít mert vakítja a szemből érkező, a kamionos emiatt belefékez és bukta az egész. Aki ennyire nem tud vezetni, azt amúgy is veszélyes megelőzni mert annyi logikája nincs hogy lassítson ha mellé érsz, sőt képes a tempódat is felvenni és a szembesávban ragadsz. Legközelebb engedd el, hadd menjen.

2018. jún. 22. 12:16
 19/26 anonim ***** válasza:
58%

Azt írtad hosszú egyenes szakaszok is voltak ahol senki nem jött szembe!

Átmentem volna szembe sávba és lassítottam volna had menjen a barma! :)

Ez sem szabályos, de az sem amit a kamion csinált.

2018. jún. 22. 14:34
 20/26 A kérdező kommentje:
Szerintem ne írjatok, mert a kamionosok kommentjein kívűl törlik a többit!
2018. jún. 22. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!