Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti is azt tapasztaljátok,...

Ti is azt tapasztaljátok, hogy a többségben beindul a "vadászösztön", ha Suzukit látnak?

Figyelt kérdés

Suzuki swiftet vezetek,egy helyen van megnyúzva,azonkívül szép állapotban van,szerintem elég egyértelmű,hogy női tulajdonosa van.

Nem vagyok egy totál béna női vezető,megengedett max sebességet mindig tartom,néha egy kicsit többel is megyek. Szerencsére parkolni és tolatni is tudok(mármint amennyire szükséges a hétköznapi életben autózáshoz)

Viszont ennek ellenére is,néhányan meglátnak az autóval(fiatal vagyok) és felébred bennük a vadászösztön,hogy akkor itt a tökéletesen megalázható alany. Ha teljesen megfelel nekik a sebesség amivel megyek,akkor is meg kell előzniük,csakhogy én kövessem őket,és ne ők engem. Teljesen szépen mentünk egy sorban 90-100 km/h, előttem néhány éves Nissan terepjáró,mögöttem VW Passat. Amint van lehetőség,VW már húz is el mellettem,besorol elém. Teljesen belátható,jól előzhető szakasz,Nissan is ugyanezzel a sebességgel,VW mégis ott maradt szépen nyugodtan mögötte,gondolom megnyugodott a lelke,hogy nem utánam "cammog".

Nagyon sok hasonló eset van.Legtöbbször parkolásnál bámulnak,hogy mikor húzom meg a másik kocsit,aztán meg állnak tátott szájjal hogy "Nézd,ez tud parkolni"

Ti is tapasztaltok hasonlót? ( Őszintén megírhatjátok,ha esetleg ti is vadásztok a Suzukisokra :D )

2018. jún. 21. 11:44
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem nincs velük bajom! én a béjemvéseket utálom!
2018. jún. 21. 11:55
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem. 34/N vagyok, 21 éves swiftel (már 6 éve vezetem), agglomeráció-Bp, napi 2x30 km.

De nem tapasztalom. Vagy nem figyelem így őket.

Szerintem kicsit neked van "suzuki komplexusod". Hogy téged tuti lenéznek, mert swifted van.

2018. jún. 21. 12:01
 3/4 anonim ***** válasza:
50%

Szerintem is komplexusod van.

24/N

2018. jún. 21. 13:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Csak beképzeled.
2018. jún. 21. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!