Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » PÁV vizsga hogyan zajlik,...

PÁV vizsga hogyan zajlik, mikre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Hamarosan kezdem a C illetve az E kategóriás jogosítványt.

Páv 2-t szeretnék csinálni. Olvastam interneten hogy lehet már Online időpontot foglalni. Most akkor én ott ki tudom választani hogy mikor szeretnék menni? Jelenlegi munkahelyemen úgy dolgozok, hogy előre megvan a beosztás már kb 2 hónapra és azon nem igen lehet variálni. Mi van akkor ha olyan időpontot adnak amikor dolgozom? Azt átt lehet tetetni?

Illetve voltam már orvosnál 2. kategóriájú vizsgálaton. Sajnos ott a doki elcseszte és rá írta a papírra hogy van C jogsim. Most ebbe beleköthetnek a vizsgálaton? Vagy húzzam le róla hibajavítóval?

Illetve ez a PÁV hogyan zajlik? Mikre lehet számítani? Mi van ha nem sikerül? ( Olvastam hogy lehet fellebezni, de mi van ha a második sem sikerül? :/ )

2018. jún. 8. 14:02
 1/4 anonim ***** válasza:

Figyelj, a legeslegfontosabb:

!!!HA VOLT ESETLEG ITTAS VEZETÉSED A MÚLTBAN VAGY HASONLÓ SÚLYÚ DOLOG, EL NE ÁRULD NEKIK!!!

Nem fognak figyelmeztetni, végigcsináltatják a vizsgálatot veled (hisz önmagában egy ilyen eset nem kizáró ok) de valószínűleg meg fogják tagadni a minősítést. Meg fogják kérdezni, voltál - e közúti ügyben büntetve, vallj be egy - két tilosban parkolást, egy - két enyhe gyorshajtást, de súlyosabb esetet semmi szín alatt!

Szerintem a kategória nem érdekli őket, ez egy pszichológiai vizsgálat, legyenek érvényesek a papírjaid.

Hangsúlyozd: munkához, megélhetéshez kell a PÁV, már van állásajánlatod is.

A legfontosabb a pszichológus banya szimpátiáját elnyerni. Légy udvarias, de határozott, együttműködő. Ha jó fej vagy és bejössz a nyanyának, jó esélyed van. Még javítani is lehet, ha valami gyengébben sikerül.

Ha valami furcsa vizsgálat lesz, vagy hülye kérdés, eszedbe ne jusson hőbörögni: "Mi köze ennek a vezetéshez?!", te profi vagy, mindent megcsinálsz, ha azt mondják ugorj, megkérdezed mekkorát.

Unalmas lehet majd, sokat kell ácsorogni egyes vizsgálatok között. Türelem, veszekedni, ugatni felejtős, te profi vagy, kibírod, a monotóniatűrés is része a vizsgálatnak.

A szimulátort meg a többit nem mondom, egy mai fiatalnak smafu. Mindent elmagyaráznak az elején, figyelj oda, simán teljesíthető.

Pszichológiai tesztek. Szondi teszt: kapsz valami őskori fekete - fehér képeket, amelyek hülye pofákat ábrázolnak, válaszd őket szét, melyik szimpatikus, melyik nem. Nem sok értelme van, azok mind őrültek képei. Nincs jó megoldás. Látszólag figyelmesen, de határozottan dönts, ez a lényeg.

Rorschach - teszt, ezt nem mindig csinálják. Más néven tintapaca - teszt. Látsz egy szimmetrikus tintapacát egy papíron, beszélned kell róla, közben a pszichomókus méri az időt és MINDENT leír amit mondasz. Tehát gondold meg mit mondasz. Itt sincs jó megoldás. Próbálj határozottan a kép egészéről átfogóan beszélni, kiemelhetsz részleteket, de ne akadj el bennük. És vedd komolyan a vizsgálatot, akármilyen hülyeségnek tűnik. (Egyébként az is).

Ha a fentieket megszívleled sikerülni fog. Manapság sofőrhiány van, az is besegíthet, kell az ember.

2018. jún. 8. 14:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Oke . Es mi van ha másodjára sem sikerul ?
2018. jún. 8. 18:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Én beszóltam a doktornőnek hogy csípkedjék magukat, mert nem akarok estig mradni, meg mondtam azt is, hogy majd munka után beszélgessenek most dolgozzanak, mert emberek állnak sorba , és mennének tovább a dolgukra, én nem csicskulok, megmondtam nekik rendesen a magamét, elküldem őket a francba perzse intelligensen udvariasan határozottam
2021. jún. 9. 18:46
 4/4 anonim válasza:

Szondi-teszt? Semmire se jó. Ilyen tesztnek arcképes tesztnek egyedül rasszizmus felderítéshez használnak. Nyugatan csinált végig, mert nem személység teszt se a Rorschach meg aztán nem személység teszt. Rorchach kizárólag skizofrénokat lehet felderíteni.

Ennyivel tisztában vannak remélhetőleg, hogy elavult protokoll tartanak be.

2024. febr. 1. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!