Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Ti szoktatok vezetés közben...

Ti szoktatok vezetés közben enni, inni?

Figyelt kérdés
Megisztok egy energiaitalt vagy kávét? Esztek egy szelet csokit,müzlit vagy egy szendvicset?
2018. jún. 6. 13:22
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Igen, szoktam inni bármit, ami kéznél van, flakonból is. Meg van hogy bevágok közben egy szendvicset, vagy chipset, mikor mit.
2018. jún. 6. 13:26
 2/8 anonim ***** válasza:
75%

Én kerülöm ezt, szeretem, ha mindkét kezem szabad, ki tudja, mikor jön egy szuicid hajlamú vaddisznó.. De ha van hozzám közel álló utasom, akkor időnként megkérem, hogy adjon egy kocka csokit vagy nyissa ki a vizemet.

Megjegyzem, nyilván máshogy àllnék a kérdéshez akkor, ha a munkàm lenne a vezetés, akkor valószínűleg a nyugodtabb útszakaszokon simán megebédelnék menet közben. De nem vagyok rákenyszerulve, így a biztonság a fontosabb.

2018. jún. 6. 13:35
 3/8 anonim ***** válasza:
74%
Vizet igen, rendszeresen. Nyilván nem előzés közben, vagy necces, kanyargós, bukkanókkal teli szakaszon. Enni nagyon ritkán szoktam, volt már, hogy levezettem 700 kilométert megállás nélkül, akkor persze egy kis kekszet ettem közben.
2018. jún. 6. 13:49
 4/8 anonim ***** válasza:
83%

Alapvetően nem, mert veszélyesnek tartom. Budapesten lakom, és legtöbbször itt vezetek, úgyhogy ritka a nyugis egyenes szakasz, illetve nem vezetek sok órát egyszerre városon belül, úgyhogy nincs rá szükségem. Nem is értem azokat, akik nem otthon reggeliznek, hanem munkába menet. Messziről ki lehet szúrni sokukat, úgy mennek össze-vissza.

Amikor autópályán, vagy autóúton megyek, akkor néha szoktam utastól vmi harapnivalót kérni, vagy innivalót. Ha egyedül vagyok, akkor max inni szoktam, de egy kezem mindig a kormányon van. Ha egyedül enni akarok, inkább félreállok valami pihenőnél.

2018. jún. 6. 14:08
 5/8 anonim ***** válasza:
50%

Kamionos vagyok, simán. Almát, szárított fügét majszolok, iszom, éjjel szotyola, az kifejezetten ébren tart. Ha nincs nagy forgalom, és szoros az idő, nincs kedvem kiállni, és nem hepe - hupás az út, van, hogy még kávét is főzök. Nem is kifejezetten a kávé, már a tevékenység maga kicsit felráz.

A nagy német dugókban meg sokszor megmelegítem az előző napi vacsoramaradékot, aztán ott kanalazom a kormány mögött.

2018. jún. 6. 14:18
 6/8 anonim ***** válasza:
74%
Inni igen, de ritka enni nem. Ha hosszabb útra megyek megállok cigizni úgyis (kocsiban nincs cigizės) akkor kajálok ha kell.
2018. jún. 6. 14:32
 7/8 Beviz Elek ***** válasza:
74%
Szoktam enni, inni, cigizni. Persze nem egyszerre.
2018. jún. 6. 14:40
 8/8 anonim ***** válasza:
Szoktam, nincs benn semmi.
2018. jún. 6. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!