Merőleges parkolásnál amikor ki akarok tolatni mikor tekerjem a kormányt?
Mikor két kocsi közül állok be merőlegesen, akkor tolatásnál mikor kell a kormányt tekerni,hogy ki tudjak rendesen tolatni úgy,hogy ne húzzam le a mellettem lévő kocsikat?
Amikor már elhagytam a testemmel a mellettem levő kocsi elejét/hátulját akkor már alászedhetem kormányt ?
Hajjajj, én földhöz vágom magam.
Ezt igy tanitják manapság?
Azt nem tanitják hogy amikor mozdul a kocsi, vagy megy akkor kell figyelni és az adott szituációhoz mérten kell tekerni a kormányt?
Tehát látod hogy mozog az autó és aszerint kell tekergetni.
De az se mindegy hogy a melletted álló milyen közel van.
Igazából nincs úgy problémám vele,mert általában mindig túl tolatok jóval,hogy biztosra elférjen az eleje,csak ugye ha szűkebb a hely a tolatáshoz ott azért nem mindig tudok annyit majd hátra jönni,hogy teljesen elhagyjam a mellettem lévő kocsikat..
Július elején vizsgázom aztán sosem tudni,hogy milyen parkolást húzok.
Aztán csak kíváncsi voltam,hogy van e rá valamilyen "technika",hogy biztos legyek abban,hogy nem zúzok le semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!