Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Eladtam az autóm, de lehet...

Eladtam az autóm, de lehet túl olcsón?

Figyelt kérdés
Volt egy régi suzuki swiftem de nagyon fel szerelt volt viszont voltak hibái amit le is engedtem az árból viszont azóta meg ennyiért hasonlóan felszerltet nem is találok még a közelében lévő árban sem , 230 ezer ft ér de minden extra volt benne Klima airbag minden elektromos kivéve abs nem volt, lehet olcsón adtam oda?

2018. jún. 2. 19:42
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, attól függ milyen hibái voltak.

De most már minek agyalsz rajta? Eső után köpönyeg...

2018. jún. 2. 19:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első írta...ezen ilyenkor már értelmetlen agyalnod!!!
2018. jún. 2. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

Pont jó ár!

600 000 ft-ért Audi A4-et lehet venni, full extrásan!

2018. jún. 3. 09:48
 4/6 veterán vas ***** válasza:
100%

Első megközelítés:

Ha azt írom, hogy jó vásárt csináltál, akkor bizonyára elégedetten hátradőlsz a fotelben és kinyitsz egy üveg pezsgőt.

Második eset:

Amennyiben azt írom, hogy elkótyavetyélted, akkor gondolom berágsz, fölkeresed a vevőt, kivered belőle a lóvét, visszaveszed az autót sőt még föl is jelented.

Harmadik lehetőség:

Békés típus vagy, ezért csendesen ücsörögsz a szobában, siratod a régi kis autódat, és a kb. 52.999Forintnyi "veszteséget" ..... brühüm-brühüm.

Na melyik út járható számodra?

2018. jún. 3. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Olcsón adtad. 300-at simán adtak volna érte, ha nem rozsdás. Így jártál,ez legyen a legnagyobb veszteség az életben.
2018. jún. 3. 12:20
 6/6 A kérdező kommentje:
Kezdődő rozsda volt rajta meg a fékek gyengék voltak .
2018. jún. 4. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!