Van olyan térkép ahol az utcák neve mellett fenn vannak, hogy milyen kresz táblákat és jelzéseket kell figyelembe venni rajtuk?
Szerintem ilyen nincs, de van Google Maps. Sok utcába bement a kamerás autó, vég tudsz menni és egyesével megnézni hogy milyen táblák vannak kirakva.
De amúgy miért van erre szükséged?
A mapillary-ban van kresz tábla felismerés.
Persze ettől nem várhatod el, hogy naprakész legyen.
Ne csináld így. Ezt tapasztalatból mondom. Anno én is "bemagoltam" az összes vizsgaútvonalat, hogy milyen táblák vannak stb. Tök jól is ment a vezetés, vizsga is meglett elsőre. Majd miután megkaptam a jogsit és először mentem olyan úton ahol még sosem, sikerült is összetörni (szerencsére csak kicsit) a szüleim autóját. Ezután meg vissza kellett mennem az oktatómhoz, mert idegen helyen egyáltalán nem ment a vezetés és még vennem kellett kb. 20 órát.
"de nem lenne jó megbukni" De, jó lenne, az összes (akár járdán akár úton) közlekedő érdekében. Persze csak ha nem megy jól amúgy a vezetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!