Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért van ennyi bunkó egos sofőr?

Miért van ennyi bunkó egos sofőr?

Figyelt kérdés
Miért nincs az emberekben kedvesség, előzekenység, odafigyelés az utakon? Napi 150 km-t vezetek munkába és haza. Gyakran figyelem a közlekedési helyzeteket és nagyon sok az egos sofôr. Aki azt hiszi csak egyedül van az úton. Körforgalomban betép eléd, de úgy hogy oda se néz. Vagy vársz egy parkolóhelyre, mögötted áll, majd tesz egy kört és szemből beparkol, mikor a parkoló autó kijart. Vagy amikor kis ívben kanyarodsz és balra nagy ívben behúz eled. Ez mi?? Kik ezek?
2018. ápr. 23. 22:03
 1/4 anonim ***** válasza:
45%

Trógerek, azt hiszik övék a világ, sérthetetlenek, amikor meg miattuk sérül meg valaki még a szerelőre is ráfogják, hogy miatta rossz a kormány vagy a fék meg van a hiszti utána... persze ezek a mocskok soha nem sérülnek meg, mindig az ártatlan szívja meg. Én előzékeny vagyok multkor egy emberkét engedtem be a körforgóba mert nem mert elindulni, dudáltak rá, én meg jó fej vagyok... muszáj jó arcnak lenni , én még a parkolójegyet is odaadom ha előbb végzek, és Swiftes vagyok méghozzá régi Swiftes.

20/F. :)

2018. ápr. 23. 22:15
 2/4 A kérdező kommentje:

hát igen..az emberi értékek valahol elvesztek a vilagunkban.

Semmi bajom a suzukisokkal 😊

2018. ápr. 23. 22:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Hülyék az emberek, ennyi!
2018. ápr. 24. 07:33
 4/4 Koplárovics Béci ***** válasza:

Lehet hívni trógernek, bunkónak, de lehet, hogy csak élelmes, dinamikus.

Mint ahogy a másik felet is lehet hívni türelmesnek meg tutyimutyinak is.

2018. ápr. 24. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!