Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Egy Buszsofőr beszólhat...

Egy Buszsofőr beszólhat azért, hogy tiltott helyen dohányzom?

Figyelt kérdés
Úgy értem flegmán és lekezelően és bunkón. Egyáltalán beszólhat? Mert van egy biztonsági őr, aki elküldhet, na de egy buszsofőr?

2018. ápr. 12. 21:15
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Utolsó elvagy tévedve..... Nem az volt a gond, hogy szóvá tette, hanem az hogy milyen hangnemben. Kiabálva: ,, Na öregem nem lehet ám itt dohányozni, na sipirc,, ezért én közöltem vele, hogy nem vagyok az örege. Mégis mit képzel magáról? Ha odajöt volna, és jelezte volna hogy:Elnézést úram, de tiltott helyen dohányzik. Tesség már elmenni a kijelölt helyre dohányozni. Na így nem húztam volna fel az agyam.
2018. ápr. 13. 11:04
 12/16 anonim ***** válasza:
71%

"Egyáltalán beszólhat? Mert van egy biztonsági őr, aki elküldhet, na de egy buszsofőr?"

Ezek nem a te szavaid?

2018. ápr. 13. 12:13
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

Összetörte a piciny lelked vagy mi? El sem tudom képzelni mi van ha valaki csúnyábbat mondd. :(

Amúgy meg mit vagy rajta fennakadva? A safőr valszeg fél percre rá el is felejtette az egészet, te meg rajta rugózol. Istenem, beszólt, nem kedvesen, most összedőlt tényleg a világ?

2018. ápr. 13. 18:06
 14/16 anonim ***** válasza:
75%

10., nem tudom, hány regisztrációja van, de amelyik válasz nem tetszik neki, az mind 53 százalékban hasznos. (Velem együtt.) Eddig megúsztad.

Aki gondolja, nézze végig.

Amúgy tényleg, még annyi: a buszsofőrön ki vagy akadva, a biztonsági őrön nem lennél. Wááá.

Még mindig azt mondom, bagózz ott, ahol lehet. A sofőrt meg vedd úgy, mintha egy átlagos ember szólt volna be.

Most nem látom hányas voltam, én írtam, hogy én is cigizek, de sose állok oda más orra alá füstölni.

Viszont már beszóltam másnak, odébb is állt (nő létemre). Ezt tedd zsebre.

2018. ápr. 13. 18:14
 15/16 anonim ***** válasza:
69%
Ha valaki akkora orbitális tahó, hogy tiltott helyen bagzik, akkor joggal feltételezte a buszsofőr, hogy az illetőhöz a saját nyelvén kell szólni.
2018. ápr. 15. 10:15
 16/16 anonim ***** válasza:

Hát öregem, ne dohányozz tiltott helyen és nem fog beszólni senki sem.

Amúgy meg bárki beleszólhat neked, ez nem büntető jogi kategória.

2018. ápr. 21. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!