Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » 4 hónapos jogsival nagyon...

4 hónapos jogsival nagyon nagy kihívás 450 km-ert levezetni?

Figyelt kérdés
Napi szinten vezetek, saját autóval. Autópályán is vezettem már többször. Én úgy érzem menni fog nyílván több megállóval meg biztos nagyon erfáradok a végére.

2018. ápr. 11. 14:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem vėszes. Igen, nėha állj meg kinyújtani a vėgtagjaid stb... Ha vidėki vagy ės pesten át kell menned ott jobban figyelj. Pörgősebb,esetleg kerüld el. Nem lesz gond.
2018. ápr. 11. 14:37
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Óránként állj meg 5-10 percre akkor is, ha nemérzed.

Az se baj, ha lesz veled valaki, még ha nem is tud vezetni.

2018. ápr. 11. 14:46
 3/12 anonim ***** válasza:
0%
Hogy lehet a vezetésbeb elfáradni? Ha ennyire béna vagy inkább hanyagold.
2018. ápr. 11. 15:00
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Utolsónak, úgy b.meg hogy szellemi munka, az is fárasztó egy idő után. Egyszer próbáld ki milyen a fővárosban lenyomni ennyit(taxiztam), urána gyere vissza válaszolni.
2018. ápr. 11. 15:08
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Szellemi munka a vezetés? OMG. Akkor valószínűleg azért kaphat bárki jogsit 8 általánossal ;)
2018. ápr. 11. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Jelenleg is úgy csinálom az ilyen hosszú utakat mint amikor először neki indultam 1,5 hónapos jogsival.... tartok pár cigi szünetet
2018. ápr. 11. 17:05
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Mivel hogy ülsz, nem kimondottan fizikai. A szervókormányt rángatni nem nagy kunszt. Akkor miért is van kamionosoknak kötelező, előírt időtartamú pihenő?

Jaaaa, biztos hogy nyugodtan meg tudja inni a kávéját.

2018. ápr. 11. 17:07
 8/12 anonim ***** válasza:
5, te tényleg nagyon egyfejű vagy. Mint a Süsü. De ő legalább nem ember. Ezek szerint te simán körbeautózod a földet, nincs ebben semmi extra.
2018. ápr. 11. 17:12
 9/12 anonim ***** válasza:
Szerintem nem nagy kihívás, én pár hetes jogsival vezettem le 300 km-t egyhuzamban egy WC-szünettel :D
2018. ápr. 11. 20:18
 10/12 Hovarju ***** válasza:
100%

Nekem 2 hetes jogsival a 230 km kicsit fárasztó volt, annak ellenére, hogy nagyon élveztem.

Vagy vigyél magaddal valaki, aki tud vezetni és vezet helyetted ha elfáradtál.

Vagy ha egyedül mész, akkor iktass be több szünetet az útba.

Attól is függ, hogy autópályán kell megtenned ezt az utat, vagy városban. Autópályán kevésbé fárasztó, bár a monotonitás miatt itt is érdemes beiktatni néhány pihenőt. Városban forgalomban sokkal fárasztóbb szerintem, főleg, ha ismeretlen helyen jársz.

Balesetmentes utat kívánok!

2018. ápr. 11. 20:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!