Dodgem autósiskoláról vélemény?
Én ott tanultam.
Normálisak voltak, nekem az iskolavezető volt a gyakorlati oktatóm, rugalmas és jófej volt.
Sokszor olvasom, hogy másokkal ordítozik az oktató vagy épp a tanórán fuvarozgatni kell postára, boltba, stb. Na, nála ilyesmik nem voltak.
Lehet jó az iskola, nem vitatom az előző véleményét... de a jogosítvány szerzésben ne az olcsóság legyen a szempont.
A tapasztalat sz, hogy az iskolák közel azonos árakkal működnek, ha az egyik kedvezményt ígér valahol, azt egy másik területen vissza is veszik, B kategóriás jogosítvány ma már nem lesz meg sehol 100ezerből, 150-170 ezer a minimum, ha pedig plusz órák kellenek, vagy bukik a tanuló jócskán 200ezer fölötti összeget is rákölthet.
Eü. tanfolyam?
Mármint az elsősegélyre gondolsz?
Az tök felesleges volt. Semmi újat nem mondtak, és az egyetlen másfél órás alkalom 6 ezer Ft volt.
Én kihagynám a tanfolyamot, az elsősegély vizsga nagyon könnyű, pár óra alatt otthon megtanulható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!