Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Szegeden melyik autósiskolát...

Felkelhetetle kérdése:

Szegeden melyik autósiskolát ajánljátok nekem? Tapasztalat?

Figyelt kérdés
Olyan autóiskolát keresek Szegeden amelyik a legkevésbé akarja lehúzni az embert és népszerű. Nagyon örülnék ha személyes tapasztalatból válaszolnátok. :) Habár nem az ár a legfontosabb mert a túl olcsó az annyit is ér, de azért örülnék ha árat is írnátok.

2018. márc. 15. 08:48
 1/4 anonim ***** válasza:
Én a Csillag Autósiskolába jártam autós képzésr és utána motorosra is oda mentem. Nagyon kedves, fiatalos légkör! Amikor én oda jártam akkor nem a legolcsóbb iskola volt, viszont kevesebb órából ke is vizsgáztam szinte azonnal, így a végösszeg tekintetében jobban megérte (osztálytársam ár alapján döntött, egy másik autósiskola mellett és nagyon megszívta a pótórákkal - tehát a legolcsóbb sokszor drágább lehet). Én Farkas Gábornál tanultam, türelmes, fiatalos, nagyon kedves oktató, jól manőverezhető kis Suzuki Splashel. Összességében nrkem nagyon jó a véleményem és mindenkinek a Csillagot ajánlom!
2018. márc. 16. 08:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen az informatív választ, ment a piros pacsi. :)
2018. márc. 16. 08:32
 3/4 A kérdező kommentje:
akarom mondani zöld pacsi :D
2018. márc. 16. 08:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Én is a Csillagba jártam, elméletet Pataki Bálint oktatta tanteremben, nagyon profin nyomta, pörgősen de mégis érdekesen, a száraz kresz anyagot gyakorlati példákkal illusztrálta, saját sztorikból, így könnyű volt megjegyezni a bonyolultabb eseteket. Mi 30 fős csoporttal mentünk vizsgázni és mindenki átment!! Szóval rengeteget számított amit a tanteremben kaptunk!

Vezetni Gáspár Józsefnél vezettem egy Grande Puntón, azt hiszem 3990 Ft volt az óradíj, és hetente 2-3 alkalommal is tudtam menni hozzá vezetni, ebbe mindig volt hétvége is, szóval tudtunk magyon haladni. Az első vizsgám egy figyelmetlenség miatt sajnos nem sikerült, de másodjára csont nélkül átmentem. Összességében 62 órát vezettem, de a vizsgára magaboliztosan mentünk, és azóta is jól vezetek! Mindenkinek ajánlom őket!

2018. márc. 17. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!