Szegeden melyik autósiskolát ajánljátok nekem? Tapasztalat?
Csatlakoznék az előttem szólóhoz! Én is a Csillagba jártam, elméletet Pataki Bálint oktatta tanteremben, nagyon profin nyomta, pörgősen de mégis érdekesen, a száraz kresz anyagot gyakorlati példákkal illusztrálta, saját sztorikból, így könnyű volt megjegyezni a bonyolultabb eseteket. Mi 30 fős csoporttal mentünk vizsgázni és mindenki átment!! Szóval rengeteget számított amit a tanteremben kaptunk!
Vezetni Gáspár Józsefnél vezettem egy Grande Puntón, azt hiszem 3990 Ft volt az óradíj, és hetente 2-3 alkalommal is tudtam menni hozzá vezetni, ebbe mindig volt hétvége is, szóval tudtunk magyon haladni. Az első vizsgám egy figyelmetlenség miatt sajnos nem sikerült, de másodjára csont nélkül átmentem. Összességében 62 órát vezettem, de a vizsgára magaboliztosan mentünk, és azóta is jól vezetek! Mindenkinek ajánlom őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!