Szerintetek mennyire normális, hogy 34 óra alatt csak 313 km tudtunk csak megtenni az oktatómmal?
Én nulla tudásról kezdtem a vezetést. Eleve 40 órás oktatásra fizettem be. Az elején elég sok idő elment a rutinpályán való gyakorlással (ahol nem nagyon gyűlt a kilométer). Ezt mi úgy oldottuk, meg, hogy a rutinpályáig oda-vissza én vezettem. Így bőven megvolt az alkalmankénti 20-25 km vezetésem. Ez alatt bőven megvolt az előírt 580km.
Az én oktatóm, sosem késett, általában 5 perccel hamarabb ott volt, így volt időnk csacsogni indulás előtt. Sosem intézett más ügyet tanítás közben. Egyszer voltunk tankolni az aznapi oktatás végén. Mivel majdnem minden nap tudtam vezetni és alkalmanként 2 órát voltam, ebbe az időbe bőven belefért egy-egy kisebb pisi szünet, esetleg kávé. Ha a nap végén találkoztunk előfordult, hogy hazáig vezettem - (az oktató a közelemben lakott).
Én három évvel ezelőtt csak 3500ft-ot fizettem óránként.
Nagyon türelmes ember volt, akkor sem kiabált, amikor bőven adtam rá okot. Nagyon sokat beszélt, magyarázott és hamar elérte, hogy ne gyomorgörccsel kezdjek a vezetésnek.
Egyébként, ha ennyire nem vagy megelégedve az oktatóval, akkor keress másikat, aki nem intéz ügyeket az oktatás alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!