Mit gondolsz vegyek plusz órákat vagy menjek forgalmira? -->
Figyelt kérdés
Sokat kellett szöszölni a rutinnal, mert előtte még sosem vezettem és hát szokni kellett. 16 óra foraglomban, abból első kettő a kezdeti bénázás. Még van 4 órám, azt mondja még igencsak kellenek majd. De szerintem erről felesleges addig beszélni, ha úgy érzem, hogy nagyon gáz lesz akkor úgyse megyek még forgalmizni...
Ha veszek 3X2 órát, akkor az 13200 Ft-ba kerül, míg 1 esetleges 2. forgalmi olcsóbba jönne ki...
Véleményem szerint megtanulni vezetni tökéletesen több hónap tapasztalata és a vizsgán bárki hibázhat, ismerek olyat aki 12 év vezetés után bukott meg, rögtön az elején elrontott valamit. De hát ő ért hozzá jobban és nem lehúzós iskola, ráadásul korrekt ember.
2010. jún. 9. 18:14
11/11 A kérdező kommentje:
10 év vezetés után is meg lehet bukni...sokan hibáznak az utakon is, de éppen ezért, hogy én ne legyek ilyen veszek pótórát. De csak annyit, hogy meglegyen a 20 forgalmi óra, ami helyett a rutinpályán töltöttük az időt.
2010. jún. 10. 16:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!