Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Az autós iskolában adnak...

Az autós iskolában adnak könyvet amiből tanulni kell?

Figyelt kérdés

2018. márc. 1. 08:51
 1/10 anonim ***** válasza:
Általában nem, jobb esetben lehet vásárolni az iskolában KRESZ könyvet, de az a gyakoribb, hogy azt mondják, szerezz be magadnak könyves boltból, könyvtárból, vagy kérj kölcsön valakitől.
2018. márc. 1. 09:09
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem adnak. Neked kell beszerezni és megvenni.
2018. márc. 1. 09:44
 3/10 anonim ***** válasza:
Iskola válogatja. Nálunk volt kölcsön könyv.
2018. márc. 1. 09:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Felesleges a könyv. Interneten mindent meg tudsz tanulni.
2018. márc. 1. 11:48
 5/10 Hovarju ***** válasza:
Én kaptam az iskolától egy saját kiadványt, amibe összesítve benne volt minden lényeges információ.
2018. márc. 1. 12:35
 6/10 anonim ***** válasza:
A könyves tanulásba elavult dolgok vannak már, távoktatásba kell tanulni, E-Titan, meg hasonlók, ott friss az anyag.
2018. márc. 1. 20:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Írtok itt helyességeket, hogy minek s könyv, meg a könyv elavult...

Nem 1970-ben kiadott könyvből kell tanulni, de a tesztek kitöltögetése nem tanulás.

Sőt egy jó oktató elöadása és a tankönyv sokkal jobb, mint az E-titán.

A KRESZ tanulásnak ugyanis nem az a lényege, hogy a KRESZ vizsgán meglegyen a szükséges pontszám, hanem az, hogy olyan szinten megtanuld a szabályokat, hogy annak a gyakorlatban is legyen haszna.

Egyébként a KRESZ tanulástól függetlenül rossz az, hogy sokan nem hajlandók könyvet venni a kezükbe.

Megnéznek az interneten egy témával kapcsolatos kivonatot, a regény helyett megnézik a film feldolgozást.

Nem is kell csodálkozni a nyelvi elbutuláson, rengeteg a funkcionális analfabéta, aki azért sem olvas, mert úgysem tudja értelmezni a szöveget

2018. márc. 1. 21:15
 8/10 anonim ***** válasza:
Mondok én jobbat: szedd le, vagy vedd meg az euro truck simulator 2-őt, multiplayerben annyi hülye van, ahány hülye B kategóriás barom az életben, szóval ott meg lehet tanulni a szabályokat kő keményen :D
2018. márc. 1. 22:33
 9/10 A kérdező kommentje:
8-as ez most komoly?:)
2018. márc. 2. 18:44
 10/10 anonim ***** válasza:
Ja, en is azzal gyakoroltam forgalmi elott.
2018. márc. 3. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!