Hány levezetett óra után "érdemes" inkább feladni?
Jogsit nem szabad feladni!!! Mai világban alap, mint az érettségi.
Nem tudom eddig mennyit fektettél bele, de gondolj bele, jobb 150 ezret bukni mint 250 et belerakni és megszerezni a jogsit?
Egy örök életre megmarad.
Egy gyakorlott, normális oktató 15-20 óra gyakorlás után már ki tudja szúrni, hogy a tanulója nem fejlődik, vagy olyan reakciói vannak, ami kétségessé teszi azt, hogy megtanuljon vezetni.
Ez azonban nem abból szűrhető le, hogy a tanuló lassabban tanul, mint az átlag.
N
El kell felejteni azt a 30 órát... vannak akik levizsgáznak annyival, de sokan 60-70 óra gyakorlás után vizsgáznak le, az átlag is valahol 45-50 óra között lehet.
Sokan követik el azt a hibát, hogy nem akarnak, vagy nem is tudnak elegendő pénzt szánni a tanulásra, elszámolták magukat, úgy gondolták, hogy a 30 óra után tuti a vizsga.
Egy, vagy két bukás a forgalmi vizsgán megtörténhet akkor is, ha nem tehetségtelen a tanuló, csak nem volt szerencséje.
Három bukás után a negyedik, ötödik lehetöség viszont már nagyon stresszes, sokan akkor már a PÁV-tól pánikolnak.
Az oktatók sem szeretnek felkészületlen tanulókat vizsgára vinni, ha pedig közlik a vizsgabiztossal (márpedig közlik), hogy saját kérésre vizsgázik, ott nagyon meggyözöen kell vezetni.
Elkanyarodtam a témától, de azért. Hogy érhető legyen, nem vagy egyedül azzal, hogy sokkal több gyakorlás után érd el azt a szintet, ami elég a sikeres vizsgához.
Feladáson akkor gondolkozz, ha két oktató is esélytelennek gondol legalább 30 óra gyakorlás után.
Ne add fel. Nem mindenkinek sikerül 30 óra tanulás alatt levizsgázni. A normális oktató úgyse enged vizsgára, ha úgy érzi nem állsz rá készen.
Én nulla tudással eleve 40 órára fizettem be, végül úgy alakult, hogy 64 óra vezetés után mentem vizsgázni. Elsőre sikerült.
Ráadásul ahová én jártam a 40. óra után tehettem próbavizsgát. Az ott elkövetett hibákból tanulva, javítgatva vezettem még a sikeres vizsgáig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!