Epilepsziából kigyógyult emberek szerezhetnek jogosítványt? Több információ lent!
Figyelt kérdés
4 éves koromban rosszul lettem. Azt mondták epilepsziás vagyok azóta rohamom nem volt. Több évig gyógyszert kellett szednem, majd az után nem. Mivel most 17 éves vagyok és egy év múlva foghatnék neki a jogosítvány szerzésének így nagyon foglalkoztat ez a kérdés. Soha semmiben nem tartott vissza a betegségem remélem ebben sem fog. Nyáron mennénk vissza az orvoshoz akitől meg akarom kérdezni ezeket de az nagyon messze van. Azt mondták hogy kinövöm de konkrétan azt se mondták meggyógyultam s azt se hogy beteg vagyok mivel már orvoshoz sem kell járjak.2018. febr. 10. 17:12
1/5 anonim válasza:
Két év tünetmentes idő után epilepsziás is vezethet.
Azt konkrétan nem tudom, hogy kell-e speciális kivizsgálás az alkalmasságihoz, de a lényeg a fent említett két év tünetmentes időszak.
2/5 A kérdező kommentje:
Jajj de jó így reménykedhetem 😍😍😍😍😍 köszönöm szépen a választ
2018. febr. 10. 19:12
3/5 anonim válasza:
Lehet, hogy majd kérnek külön neurológiai szakvéleményt, de az se biztos, hogy szükséges
4/5 anonim válasza:
Miért egy év múlva kezdhetnéd csak el a jogosítványt?
16 és fél évesen: Elkezdheted a kresz tanfolyamot.
16 és háromnegyed évesen: Tehetsz kresz vizsgát, és elkezdheted oktatóval a vezetést.
17 évesen: Forgalmi vizsgát tehetsz.
5/5 A kérdező kommentje:
Azért egy év mivel most töltöttem a 17-et úgy szeretném hogy ősszel nekifogni és mire nagykorú leszek hátha sikerülne, így egyből tudnám is használni. Pár hónap alatt szerintem sikerülne megcsináljam ha oda rakom magam.
2018. febr. 17. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!