Mercedes W124 200D jó választás?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszenek, 1-1.1 millióért lehet jót találni? Vagy reménytelen?2018. jan. 26. 23:43
1/6 anonim válasza:
pont most volt a totalcaron egy cikk. A Kopasz szerint ennyiért nem nagyon találsz jót.
2/6 anonim válasza:
Kezdem azt érezni, hogy van itt valaki a TC-tól, mert gyanúsan sok olyan kérdés bukkan fel ami pár napos cikkhez tartozik (én is olvastam)
3/6 anonim válasza:
Nem jó egyáltalán, egyrészt a W124 túlárazott, másrészt ez a 200D egy olyan lusta dög, hogy egy Trabant is állva hagyja bármikor.
4/6 anonim válasza:
Utolsó.. azért az erőss túlzás🙂🙂
5/6 anonim válasza:
Vezettem 200D-t és Trabantot is, nem áll messze a valóságtól az állításom.
6/6 anonim válasza:
Még a szívó 250d is lomha. 300td alatt nem érdemes venni. 220 benzin is jó választás. Ettől függetlenül eljárt az idő felette, nincs értéke, hiába szép darab. Gyűjtői vonalon is az e500 az ami egy kincs szó szerint a többi nem annyira. Régebbi modellek viszik ilyen téren is inkább a prímet, egy 107-es pld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!