Mi történik ha alkoholt viszek a nagyborondomben es nem multam el 18?
Figyelt kérdés
Megyek amszterdamba es a barataimnak szeretnek palinkat vinni2018. jan. 14. 18:33
1/8 anonim válasza:
Vizes palackban, kézi poggyászban vidd fel a gépre. Nem fogják kibontani és megszagolni. Ha rendes házi és nem valami kevert kutyult szar akkor nem fog rajta látszódni hogy nem víz.
2/8 A kérdező kommentje:
Kezibe nem lehet 100 ml liter folyadeknal tobbet felvinni
2018. jan. 14. 18:42
4/8 anonim válasza:
Miért ne lehetne 100ml-nél többet felvinni?
WizzAirral utaztam Európán kívülre, 1 liter vizet vittem magammal és nem kötöttek belém.
5/8 anonim válasza:
Semmi nem lesz, lehet nalad alkohol, ihatsz is, csak nem vasarolhatsz alkoholt. De ha veszel sem teged fognak seggberugni, hanem aki eladja neked. Nem te kovetsz el rosszat evvel.
6/8 A kérdező kommentje:
A reptéren vetted a vizet?
2018. jan. 14. 19:41
7/8 anonim válasza:
Már miért kéne vizes flakonban csempésznie a pálinkát? Lehet, hogy nem bontják ki, de elég, ha rosszul csavarja rá a kupakot vagy megnyomódik a táskájában, aztán máris kitör a káosz...
Bőröndben nyugodtan lehet vinni, 18 éven aluliakat csak KISZOLGÁLNI nem szabad alkohollal, legalábbis itt. Egyébként lehet náluk, ihatják is, ez itt nincs korlátozva.
8/8 anonim válasza:
A nagybőröndben, ami a csomagtérbe kerül (feláras ugye), tehetsz folyadékot, több litert is. Mi kb 5 évvel ezelőtt Amerikába is kivittünk 4 liter páleszt műanyag flakonban, semmi gond nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!