2017 nyarán autópálya matricát vásároltam mobilvásárlás alkalmazással. A postaládából ma vettem ki egy fiz. Felsz. Levelet 120e Ft teljesítését követelik (2 kamera észlelt ematrica hiányt). Fizetnem kell?
A problémám az, hogy visszakerestem, mi lehet a baj, és A felségjelzéssel lett megvéve H helyett. 15e Ft-os büntetést nem is kaptam 30 napos fizetési határidővel egyik kamera ellenőrzés után sem.
A Pest megyei matricát is A jelzéssel használom hónapok óta, most látom.
Ilyenkor mit tudok tenni? Tényleg be kell fizetnem a 120.000 forintot? Már hívtam az útdíjkezelőt, de hétvégén nincs ügyfélszolgálat.
Jól jöttem ki belőle. M3 Szilas pihenő felől úton vagyok hazafelé, 0-24 nyitva tartó ügyfélszolgálat.
Rossz helyre küldték ki az első értesítőt, előző lakcímre, pedig a forgalmiban azonnal át lett javítva költözés után (2015-ben).
A heti és megyei matrica is át lett javítva H felségjelzésre, 2- szer 1500 forintért. Ennyi volt az összes költségem, nincs büntetés. Köszi szépen a hozzászólásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!